virusul HPV
-
16 Sep 2009, 20:25Stiu ca a fost contestat mult la noi in tara. Doctorita mea zice ca pe nedrept, deoarece lumea a fost neinformata. Eu pot spune doar atat: sufar f mult din cazua unei tulpini oncogene care o am . Si nu am fost la viata mea vreo destrabalata. Am avut un partener stabil, cu care foloseam prezervativul. Dar pe masura ce timpul trecea si relatia devenea serioasa, am renuntat ca majoritatea cuplurilor la aceasta metoda de protectie. Ca deh, ne cunosteam. Uite ca tipul in cauza la un mom dat m-a inselat si asa a luat virusul, dandu mi l mie. E f contagios. Eu daca as avea o fetita as vaccina-o. prin prisma faptului ca stiu ca poti fi foarte informat si decent si in relatie serioasa si tot poti lua virusul. Si de atunci incepe chinul. Mai multe puteti citi in topicul HPV Group Suport, sa vedeti acolo fete care sufera de aceasta problema.
-
16 Sep 2009, 20:26si e drept, poate sunt si riscuri, inca nu le stim poate, dar eu cred (e doar parerea mea), ca riscurile sunt mai mari daca nu am face vaccinul.
-
22 Oct 2009, 20:04Sigur, faptul ca o femeie matura si activa sexual poate lua oricand acest virus nu il pot pune nicicand la indoiala. Dar faptul ca daca i se administreaza acest vaccin unei fetite ce este inca in plin proces de maturizare, nu reprezinta nicidecum o garantie ca ea va deveni imuna fata de acest virus. Si stiti de ce, fetele? Pentru ca nu exista nici un vaccin care sa te protejeze fata de ceva mai mult de cateva luni. Orice vaccin. Iar acest lucru il stiu de la un medic cu o vasta experienta profesionala si care nu avea absolut nici un interes in a ma dezinforma. Cat despre consecintele pe care acest vaccin le poate avea asupra unui organism in formare, ele sunt incalculabile.
Gasiti mai multe informatii pe
http://www.pentruviatacluj.ro/materiale-informative/14-pliante/24-pliante-gardasil-flacon-1-si-2-vaccinul-anti-hpv-un-vaccin-periculos-dr-christa-todea-gross