masturbarea

•  
    • 170 mesaje
    16 Sep 2009, 18:56
    0 0
    M-am mastrubat(defapt am introdus) dar nu adanc un obiect,si dupa am observat ceva maroniu,nu miroase,si seamana putin cu sangele doar la culoare difera putin si este mai inchegat,sa zic asa pe chilotei.nu curge mult,dar curge totusi.nu mi s-a mai intamplat pana acum decat inainte sa imi vina menstruatia,dar mai sunt vreo 10 zile pana ar trebui sa imi vina.am avut si niste crampe,nu stiu de ce pentru ca mai am pana trebuie sa imi vina.Imi e frica ca mi-am rupt himenul din gresala....Voi ce credeti?
  •  
    • 16 mesaje
    29 Dec 2009, 14:29
    0 0
    Posibil dezvirginarea,himenul rupt.
  •  
    • 411 mesaje
    29 Dec 2009, 22:02
    0 0
    Si eu la fel zic. Daca mai ai mult pana la ciclu, probabil ti-ai ranit in vreun fel himenul.
  •  
    yah
    • 63 mesaje
    29 Dec 2009, 22:42
    0 0
    mai draguta dar ce te minca asa de rau?ai grija pe viitor si mai bine o faceai cu unu sa sti ca a fost sau nu placut decit cu un obiect.....hihihihihihhiiihiibafta si mare grija pe viitor
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Dec 2009, 01:42
    0 0
    cel mai probabil doar s-a fisurat un pic,,, de-ar fi dezvirginarea asa de simpla si placuta, ce bine ar fi ! :LOL

ei, si ce mare lucru, himenul asta??
    era important in secolul trecut, cand barbatii vroiau sa se insoare cu fecioare ca sa fie siguri ca nu-s deja gravide cu copilul altuia,,,

acum exista contraceptie si teste de paternitate, iar virginele sunt privite chiar cu oleaca de suspiciune.
  •  
    • 2342 mesaje
    30 Dec 2009, 14:54
    0 0
    Donna_mobile nu raporta totul la experienta ta personala. De unde stii tu ca dezvirginarea nu poate fi si placuta. La mine a fost placuta si nedureroasa.
  •  
    • 16 mesaje
    1 Ian 2010, 07:59
    0 0
    Apropo de masturbare,ca tot se discuta aici,v-ati masturbat vreodata sotul,imi amintesc ce spunea o colega de munca,ca a facut asta cu iubitul ei si nu ia lasat nici o picatura.Ce excitant.Va vedeti a fi in postura de a fi cu voinicelul in mana realizand curse dute -vino?Daca v-am trezit interesul,stiti ce aveti de facut.Mult succes si curaj.
  •  
    • 1510 mesaje
    4 Ian 2010, 03:49
    0 0
    da, intr-adevar intr-o lume in care a fi cool este sa faci sex cat mai devreme si cu cat mai multi parteneri, cand nu conteaza asa de mult potrivirea de caracter cat cea din pat este privit suspicios faptul ca esti virgin.
    noroc ca mai sunt si oameni inteligenti care nu se iau dupa turma si care isi pretuiesc corpul prea mult ca sa permita oricui sa se aproapie atat de mult de ei fara a fi siguri ca exista sentimente si o potrivire pe toate planurile inainte de a trece la sex
  •  
    • 421 mesaje
    4 Ian 2010, 18:42
    0 0
    miriam ,ca bine le mai zici.Subscriu si eu..