jenant

•  
    • 254 mesaje
    3 Iul 2004, 18:40
    0 0
    Cu gaz...paduchi in cap nu...in alta parte...da?
  •  
    • 4 mesaje
    3 Iul 2004, 19:00
    0 0
    de corp
  •  
    • 1028 mesaje
    3 Iul 2004, 20:11
    0 0
    Te razi acolo si ai scapat de probleme!!!!!!
  •  
    • 636 mesaje
    3 Iul 2004, 21:26
    0 0
    Nu e asa de simplu, nu se rezolva doar cu ras, iti trebuie si un tratament local, asa ca ar fi bine sa mergi la dermatolog sa iti recomande un preparat (sau macar mergi la farmacie si intreaba farmacista, lasa jena deoparte, e un accident, se poate repara)
  •  
    • 636 mesaje
    3 Iul 2004, 21:33
    0 0
    http://www.prevenire.home.ro/Paduchii.htm
  •  
    • 165 mesaje
    4 Iul 2004, 03:54
    0 0
    eu cand eram micuta si luam paduchi de la gradi,mama ma spala pe cap cu apa calda(de fapt foarte calda,incat sa suporte pielea capului)si dupaia ma dadea cu un pieaptan foarte des,curgeau ca stropii de ploaie,sau ii mai luam de la ceilanti copii de la tara
  •  
    • 217 mesaje
    4 Iul 2004, 13:58
    0 0
    du-te la medic ..nu trebuie sa iti fie rusine , ei se confrunta mai des cu astfel de probleme ..asa scapi sigur .
    hmm si prietenul meu radea de mine ca m-am dus la mare cu cearceaful dupa mine
  •  
    • 193 mesaje
    4 Iul 2004, 15:57
    0 0
    doamne fereste, cum puteti sfatui fata sa se rada sau sa se dea cu gaz? suntem in evul mediu????

sunt la farmacie sampoane si lotiuni normale, de unica folosinta, de care trebuie sa folosesti o data sau de mai multe ori si au aplicabilitate larga (orice fel de paraziti). am luat si eu acum 4 ani scabie de la piscina si stiu cum se trateaza, dar nu mi-a trecut prin cap sa fac nebunii de alea babesti care irita pielea de nu mai scapi in veci.

deci, mergi si intrebi la farmacie, nu mai stiu cum se cheama, dar sunt mai multi producatori. ii spui farmacistei ce ai, pe unde ai si iti da fara sa mai stai nu stiu cat, pentru ca e periculos.
  •  
    • 1101 mesaje
    5 Iul 2004, 10:49
    0 0
    corect, te duci la farmacie ca sunt destule produse pe care le poti folosi!!!
  •  
    • 1946 mesaje
    5 Iul 2004, 11:20
    0 0
    trebuie sa te razi, dar fara o crema speciala nu faci nimic. lama taie partea care este la suprafata din paduchel, restul ramane infipt in carne, iar imbecilii se refac. sunt ca ramele. nu vorbesc tampenii pt. ca si eu am trecut prin asta si mi-a explicat medicul cum sta treaba cu astia.du-te la farmacie neaparat!!!!