tampoanele o.b.
-
0 0salut din nou...
nu ma pot lasa de o.b., ma ajuta enorm, ma simt mult mai curata si in siguranta. ma tem insa nu cumva sa am probleme de la ele. voi folositi? ce rau ar putea sa-mi faca? -
Buna
eu folosesc de ambele.
o.b.-uri cand ies din casa (serviciu sau altundeva) si absorbante, prin casa si noaptea.
Tocmai pt ca am auzit ca nu-i sanatos sa folosesti doar o.b.-uri. Asa mi-a recomandat un medic ginecolog.
Mai mult decat posibilitatea de a ma imbolnavi, ma ingrozeste ideea ca este posibil sa se rupa ata aia si sa trebuiasca sa ma duc urgent la un medic sa mi-l scoata. Mi-a zis doctorita asta ca a avut cazuri dar nu stiu daca chiar cu o.b-uri ori alte marci de tampoane interne.
Eu am "disecat" unul ca sa vad exact cum e prinsa ata aia si a parut ok. Acuma daca e sa se intample se intampla orice ... -
mda este posibil, habar nu am ce efect au anticonceptionalele in combinatie cu folosirea o.b.-urilor. eu nu mai iau anticonceptionale...iar cu o.b.-urile asa am sa fac, am sa le combin cu absorbante. mutumesc mult pt sfaturi si pareri, sunteti adevarate eve, iar daca vreuna dintre voi are alte pareri va astept sa le postati aici.
-
Nu stiu voi...dar eu am avut o experienta neplacuta de la absorbante si tampoane.Am ajuns cu infectie si scurgeri abundente la spital...si mi-au dat si explicatia...substanta aceea care transforma lichidul in gel si restul componentelor chimice...erau pe cale sa-mi distruga uterul....Da,m-am mirat...nu mai auzisem asa ceva...dar cred ca 3 ginecologi in varsta stiau ei ce zic...