tampoanele o.b.

•  
    • 24 mesaje
    15 Sep 2009, 09:52
    0 0
    salut din nou...
    nu ma pot lasa de o.b., ma ajuta enorm, ma simt mult mai curata si in siguranta. ma tem insa nu cumva sa am probleme de la ele. voi folositi? ce rau ar putea sa-mi faca?
  •  
    • 189 mesaje
    15 Sep 2009, 12:23
    0 0
    si eu folosesc numai o.b.Ce rau sa-ti faca?
  •  
    • 470 mesaje
    15 Sep 2009, 13:42
    0 0
    citeste prospectul si acolo aflii cam tot
  •  
    • 79 mesaje
    15 Sep 2009, 14:53
    0 0
    Si eu folosesc numai ob-uri, celelalte mi se par incomode, nici nu stiu sa mi le lipesc bine de chilot.
  •  
    • 1352 mesaje
    16 Sep 2009, 12:24
    0 0
    Poti intra in soc toxic sau poti face infectii.
    Ar fi bine sa folosesti alternativ tampoane interne si absorbante externe.sau daca nu te poti lasa de cele interne,sa le schimbi cat mai des.
  •  
    • 24 mesaje
    16 Sep 2009, 12:56
    0 0
    le schimb cat mai des...o sa incerc macar in zilele cu flux mai mic sa inlocuiesc tampoanele cu absorbantele.
    multumesc frumos pt sfaturi si pareri.
  •  
    • 382 mesaje
    17 Sep 2009, 07:14
    0 0
    Mai fetelor, in legatura cu tampoanele astea o.b.am folosit si eu de cateva ori dar imi dau niste dureri inexplicabile, ma doare tot bazinul inclusiv picioarele, este normal??
  •  
    • 465 mesaje
    17 Sep 2009, 15:14
    0 0
    Buna

eu folosesc de ambele.
    o.b.-uri cand ies din casa (serviciu sau altundeva) si absorbante, prin casa si noaptea.
    Tocmai pt ca am auzit ca nu-i sanatos sa folosesti doar o.b.-uri. Asa mi-a recomandat un medic ginecolog.
    Mai mult decat posibilitatea de a ma imbolnavi, ma ingrozeste ideea ca este posibil sa se rupa ata aia si sa trebuiasca sa ma duc urgent la un medic sa mi-l scoata. Mi-a zis doctorita asta ca a avut cazuri dar nu stiu daca chiar cu o.b-uri ori alte marci de tampoane interne.
    Eu am "disecat" unul ca sa vad exact cum e prinsa ata aia si a parut ok. Acuma daca e sa se intample se intampla orice ...
  •  
    • 15749 mesaje
    17 Sep 2009, 16:03
    0 0
    exista niste tampoane tip "o.b"( tot intravaginale) care nu sunt inalbite cu clor si nici nu sunt imbibate cu atatea chimicale nocive, este si asta o alternativa ...
  •  
    • 5 mesaje
    18 Sep 2009, 00:28
    0 0
    eu folosesc si ob dar si absorbante..noaptea si prin casa folosesc absorbante iar in rest ob.ma simt mult mai confortabil si curata folosind ob,dar e bine sa alternezi..in orice caz,indiferent de tipul folosit cea mai importanta este igiena intima,sa le schimbi foarte des,si sa fi mereu curata
  •  
    • 689 mesaje
    18 Sep 2009, 11:43
    0 0
    Eu de la ob combinat cu anticonceptionale am facut rana de col. Cica anticonceptionalele sensibillizeaza zona respectiva si tamponeel o pot rani mai usor. De atunci nu mai folosesc asa ceva, doar absorbante.
  •  
    • 24 mesaje
    18 Sep 2009, 12:23
    0 0
    mda este posibil, habar nu am ce efect au anticonceptionalele in combinatie cu folosirea o.b.-urilor. eu nu mai iau anticonceptionale...iar cu o.b.-urile asa am sa fac, am sa le combin cu absorbante. mutumesc mult pt sfaturi si pareri, sunteti adevarate eve, iar daca vreuna dintre voi are alte pareri va astept sa le postati aici.
  •  
    • 134 mesaje
    20 Sep 2009, 00:37
    0 0
    Nu stiu voi...dar eu am avut o experienta neplacuta de la absorbante si tampoane.Am ajuns cu infectie si scurgeri abundente la spital...si mi-au dat si explicatia...substanta aceea care transforma lichidul in gel si restul componentelor chimice...erau pe cale sa-mi distruga uterul....Da,m-am mirat...nu mai auzisem asa ceva...dar cred ca 3 ginecologi in varsta stiau ei ce zic...
  •  
    • 3 mesaje
    20 Sep 2009, 12:58
    0 0
    nu as vrea sa te speriu, si eu tot ob m folosit ...si peste doua zile intru in operatie ...... abces bartheolinean.... boala chilotului tanga si a ob-ului , a epilatului cu ceara .... dar asta pt ca sunt eu pate mult prea sensibila ....dar chiar asa e DIN PACATE
  •  
    • 24 mesaje
    21 Sep 2009, 09:01
    0 0
    valeuuuu!!! ce tampenie, nu pot sa cred. am mai auzit de tanga ca nu face bine dar la tanga chiar nu pot renunta.
    sanatate maxima. sa ne spui cum au decurs lucrurile dupa operatie.