DIABET.LEACURI.
-
0 2LEACUL MIRACULOS" DIN BIBLIE PENTRU DIABET
Daca as avea diabet, as mânca multa fasole. Fasolea are un efect foarte semnificativ de a reduce nivelurile de glucide la diabetici.
Sucurile pentru tratarea diabetului sunt cele de: fasole verde, urzici, castraveti, telina, creson, laptuca, ceapa si citrice. Observati ca opt dintre acestea noua sunt alimente tamaduitoare biblice. Ceaiul din coji de fasole este considerat de multi doctori în biologie un substitut natural al insulinei, extrem de benefic pentru diabetici. Cojile pastailor de fasole verde sunt foarte bogate în acid silic si anumite substante hormonale, strâns înrudite cu insulina. O ceasca de ceai din coji de fasole echivaleaza cu cel putin o unitate de insulina. Doza recomandata: câte o ceasca de ceai dimineata, la prânz si seara.
Ceaiul din pastai de fasole alba i-a vindecat întotdeauna pe diabetici. (Este vorba de apa în care au fiert pastaile, nu boabele.) In jurul anului 1900, un medic a declarat ca diabeticii care urmasera acest tratament în urma cu doisprezece ani - si îl întrerupsesera -ramasesera sanatosi. Altii, ale caror niveluri de zaharuri se refacu-sera, s-au putut vindeca din nou cu ajutorul lui.
Apa de pastai trebuie sa fie preparata proaspat si luata în aceeasi zi. Daca e mai veche de douazeci si patru de ore când se foloseste, s-a spus, cauzeaza diaree. Nu se folosesc decât pastaile. Acestea trebuie sa fie proaspat culese din gradina si folosite imediat. Fierbeti 60 de grame de pastai taiate într-un litru de apa, încet, timp de patru ore. Apoi, filtrati lichidul printr-o muselina subtire si pu-neti-1 la rece pentru opt ore. Dupa aceea, strecurati-l din nou prin muselina - încet si cu grija (prezenta prea multor fibre în lichid poate cauza deranjamente intestinale). Acum, e gata. Doza: câte un pahar din doua în doua ore. Folosit astfel, remediul este aproape inofensiv. Durata de timp implicata este de trei-patru saptamâni, perioada în care se recomanda o dieta diabetica stricta.
Avertisment: la fel ca în cazul tuturor remediilor din aceasta carte, este necesara permisiunea medicului înainte de a se putea încerca autotratamentul. E posibil sa aveti o maladie, ca diabetul juvenil, care ar face aceasta metoda complet nepotrivita pentru dumneavoastra. Poate fi incompatibila cu medicamentele pe care le luati si despre care medicul ar fi de parere ca nu e cazul sa le întrerupeti, S-ar putea sa considerati ca nu e sigur sa va bazati pe aceasta metoda ca singur mijloc de a trata boala. E posibil sa va coboare prea mult nivelul zaharului. Numai medicul poate sti cu siguranta; Discutati cu el. -
Acelasi ceai a dat de asemenea rezultate remarcabile în cazul , problemelor de rinichi si vezica.
Bolile de inima cu retentie de urina, blocajul renal de lunga durata este vindecat complet cu apa de pastai de fasole, iar hemoragiile din oricare parti ale aparatului excretor se opresc rapid. Pietrele si nisipul sunt dizolvate imediat si nu mai reapar. Bolile vezicii Si ale uretrei se vindeca. Reumatismele si guta dispari Chiar si unele cazuri de diabet s-au vindecat Acest remediu este complet inofensiv si se poate folosi un timp nedefinit, cu rezultate excelente.
In unele cazuri, apa de fasole alba a provocat greturi, în care caz s~au facut clisme (un sfert de litru de apa cu o lingurita de sare.
Doamna R.I. povesteste: "M-am îmbolnavit de rinichi în urma cu sase saptamâni. Medicul îmi tot dadea antibiotice, dar problemele renale nu-mi treceau. M-am dus la un al treilea doctor, iar acesta mi-a spus sa revin pentru a-mi face analize si radiografii. A gasit o piatra la rinichi si diabet. Nivelul zaharului îmi ajunsese la 326. A spus ca trebuia sa ma opereze, daca piatra nu se clintea (...). Când am ajuns acasa (...) am început sa beau ceai de pastai de fasole. Am baut câte un sfert de litru pe zi. Doua saptamâni mai târziu, când am fost din nou la medic, piatra disparuse, iar zaharul scazuse la 128. Doctorul a spus: «V-ati facut bine». Nu mai aveam piatra, nici diabet. Era la fel de mirat ca mine. N-am luat nici un medicament pentru diabet."
. Domnul RT. scrie: "Sotia mea avea probleme cu rinichii de ani de zile (...). Am preparat un lichid din pastai de fasole alba, având grija sa-1 strecor de mai multe ori, întrucât orice particule în plus de materie în suspensie puteau crea haos într-un sistem digestiv slabit. Dupa ce 1-am lasat sa stea opt ore, i-am spus sotiei mele sa consume câte un pahar de 250 gr. din ora în ora. Ea mi-a spus ca avea un gust îngrozitor si a facut tot felul de mutre, dar, ce sa vezi? licoarea a reusit. Dupa ce a baut sucul, urina ei a aparut limpede precum cristalul si de-atunci n-a mai acuzat dureri sau probleme la rinichi".
. Doamna S.V. scrie: "Am avut hidropizie mai multi ani si luam pastile pentru umflaturi si fluid (...). Apoi, am început sa gatesc pastai de fasole rosie, fierbându-le (si bând apa). (...) Am început tratamentul conform îndrumarilor. N-am avut de asteptat mult timp rezultatele. Se pare ca am eliminat foarte des mari cantitati de urina (si de nisip). Am continuat sa beau apa de fasole cam doua saptamâni si jumatate si, în acel timp, n-a mai aparut nici un semn de hidropizie. Picioarele si gleznele mi s-au dezumflat. Fluidul de deasupra stomacului a fost eliminat si el.
Domnisoara AR scrie: "Aveam uretra umflata de ani de zile. Am mancat fasolea si am baut ceaiul facut din ea timp de trei saptamâni, si niciodata n-am mai avut asemenea rezultate. Mi-a înlaturat umflaturile de pe tot trupul si a fost la fel ca un laxativ bun. (...). Câteva prietene de-ale mele care au umflaturi vor face si ele la fel (...). Sunt disperate si bucuroase sa afle vestea."