se pune? nu se pune?
-
0 0Buna, evelor
V-a fost dor de mine?
Am o mica nedumerire. De catva timp tot incerc sa slabesc, cu regimul disociat. Dar nu prea ma pot controla cu mancatul seara. Asadar… daca eu respect regimul, dar mananc si seara, are efect ? E acelasi? Adica, se depun cartofii, sau fulgii, sau legumele, sau fructele( din ziua respectiva de regim) daca mananc seara, dupa ora 18:00?
Astept lamuriri, multzumesc
-
pai eu miscare fac, merg pe jos, maio alerg cate putzin, dansez, fac curatzenie prin casa... dar... pe seara mi se face o foame de lup! de la fructe pot sa spun ca mi se face o foame enorma... si iaurtul ma constipa pe noapte. asa ca mananc vreo doi cartofi, sau o bucatica de carne fiarta, pui, de regula, sau 2,3 lg de fulgi. am slabit, din martie pana in prezent cam vreo 3 kg, dar nu e de ajuns... si febra musculara, care nu imi mai trece o data!
ma apuca toti dracii... cand o sa ma dezvat de mancat seara? o sa am mai mult randament in dieta? ce sa fac? cum sa imi pacalesc organismul?
Ajutati-ma va rooog! imi urasc grasimea asta, vreau in august samerg la mare... nu ma pot duce asa1 sunt in pragul disperarii! -
mai eu nu stiu ce sa zic cu mancatul asta dupa ora18 stii cum se zice decat sa te imbolnavesti de foame mai bine te ingrassi,dar nici asa nu e asa,eu sti ce creD?ca nu conteaza ora,la care mananci,indicat este sa mananci cu 6 ore inainte de a dormi,in timul somnului grasimile se depun mai repede,ca doar nu so uita acum stomacul sa vada daca e zi sau noapte sa stie sa digere sau nu...........
-
eu zic sa iei SPIRULINA. eu iau de 4 zile, la sfatul lui jolly, si sunt foarte, foarte multumita. NU MI-E FOAME.chiar daca ma gandesc ca ar trebui sa mai si mananc, ciugulesc putin si gata. ma satur.
2 saptamani: 9 tb/zi cu 1/2 h inainte de masa ( 3 dimineata, 3 la pranz si 3 seara)
2 sapt. 6 tb/zi tot cu 1/2 h inainte de masa
2 sapt. 3 tb/zi
pe aceasta cale o pup pe jolly pt. sfatul dat si ii multumesc din suflet. -
da, am mai auzit de spirulina si stiu ca are mult mai multe utilizari nu numai in cure de slabire. multzumesc mult.
ce vreau eu sa va mai intreb, daca a auzit cineva de dieta cu bors si miere+seminte de bostan, si una cu orez si usturoi, sunt din formula as. o sa le scriu maine, pt ca le am notate pe un caietzel, pe care nu il am la mine
si inca ceva... stie cineva unde pot gasi un tabel caloric exact, si in ce fel le pot consuma, arde.
si, daca nu e prea mult sa va cer, as vrea niste informatzii si despre cura '1000 calorii/zi'.
va multzumesc tare muuult, va pup pe toate, si, sunt alaturi de toate cele care vor sa slabeasca.