ganglioni axilari?

•  
    • 27 mesaje
    2 Iul 2004, 18:29
    0 0
    ...am de vre-un an asa ceva si nu stiu de la ce sunt? Nici medicul nu prea stie de la ce au aparut avand in vedere ca analizele erau bune...
  •  
    • 83 mesaje
    2 Iul 2004, 20:09
    0 0
    Ceva nu e in regula totusi....ce fel de analize ai facut? Incearca sa faci analiza pentru toxoplasmoza.
  •  
    • 14 mesaje
    4 Iul 2004, 01:24
    0 0
    nu stiu sigur dar ganglionii pot avea cauze hormonale sau ar mai fi un motiv.aluminiul din deodorandele de subrat.gasim niste ingrediente odioase in deodorantele noastre din romania.incearca ceva natural neaparat 2-3 saptamani si poate vezi o schimbare.chiar daca nu asta este cauza sigur trebuie sa ajute faptul daca nu mai folosesti deodorante tipice.
  •  
    • 30 mesaje
    4 Iul 2004, 14:03
    0 0
    Ganglioni axilari are orice om; Pb. este ca atunci cand se inflameaza,le simtim prezenta si aceasta tb.luata in serios.
    Contacteaza urgent un medic.
    mary07
  •  
    • 27 mesaje
    4 Iul 2004, 19:45
    0 0
    ...mersi ptr sfaturi...am facut analiza la toxo prin februarie insa a iesit negativ!
    ...de chestia cu aluminiul din deodorante nu stiam...
  •  
    • 48 mesaje
    4 Iul 2004, 23:33
    0 0
    O problema cu ganglionii am avut eu anul trecut dar cu cei inghinali. dupa ce m-a muscat un caine, care a II-a zi a murit, am fost obligata sa fac pe langa antirabicul obligatoriu un desensibilizare cu un ser special (cica asa se face dac moare animalul din cauze necunoscute). si la cateva zile mi s-au inflamat ganglionii inghinali de nu mai putea merge.
    am ajusn de urgenta la ginecologie. fusesem si cu un an inainte, dar nu aveam nimic. si, SUTPOARE: avea o rana pe col de toata frumusetea, si o secretie care era o klamydia (dupa spusele doctorilor) analiza costa f. mult si am preferat tratamentul ptr klamydia. deci orice inflamatie de ganglioni inseamna ceva.
    mi s-a explicat ca acea desensibilizare a insemnat o activare a sistemului imunitar care a semnlat ca in acea regiune este o problema. si intr-adevar era. asa ca nu lasa problema la voia intamplarii. incearca chiar o mamografie.
    sanatate, pupici