sdad
-
10 Sep 2009, 13:43Buna, eu zic sa nu-ti faci probleme , acea scurgere este cel mai probabil o premenstruatie si este ceva normal. Dar, poate asta iti v-a da de gandit pentru viitor, ca nu cred ca vrei sa-ti periclitezi sanatatea si viitorul pentru cateva minute de placere.Incearca sa inveti care este cea mai fertila perioada a unei femei si macar atunci sa te feresti.Incercati, voi adolescentii de acum, sa profitati din plin de internet sau de alte kucruri ca sa va documentati cat mai bine inainte de a face ceva.Inainte vreme nu aveam asa ceva si se intamplau numai lucruri urate pentru ca nu se stiau multe.
Apropos, vezi ca , pe baza carnetului de elev, primesti de la Giulesti(poate si de la alte spitale) anticonceptionale si prezervative gratis.
Iti doresc multa sanatate si.....................cred ca de acum incolo stii ce ai de facut. -
10 Sep 2009, 13:47dca o faceai oral si nu anal erau mai putine sanse, ca gura e mai departe de creionash decat kuru
-
11 Sep 2009, 07:24Da..a fost prima incercare de genul acesta...si ultima..
nu te poti juca pe propria piele...multumesc mult de raspuns....m-am linistit ca mi-a venit ciclul...putin cam inainte de cum vine normal..da sper sa fie ok. In unele momente nu mai gandesti si te lasi dus de val...si acea inconstienta poate avea urmari pe viata. -
12 Sep 2009, 06:32vezi ca daca faci sex normal dupa ce ai facut ex anal duci in vagin toate bacteriile care sunt in anus.. este extrem de nesanatos, sunt o multi de infectii pe care le poti face.
ca sa nu mai vb de alte efecte negative ale sexului anal, ia si citeste pe net te rog despre asta