:D
-
7 Sep 2009, 23:180 0buna...
imi poate recomanda cnv un tratament (sa zicem) naturist pentru albirea dintilor?
am incercat tot felul de solutii care se gasesc pe piata dar...nimic.
:* -
8 Sep 2009, 14:58cu zeama de lamaie timp de o luna in fiecare dimineata, te speli pe dinti cu ea dupa ce te-ai spalat in prealabil cu pasta de dinti. lasi 5 minute fara sa clatesti, apoi clatesti si gata. seara poti face la fel daca doresti, dar nu neaparat. seara insa trebuie neaparat sa te speli pe dinti dupa masa. ma rog, tine de igiena intima a fiecaruia sa se spele pe dinti de cel putin doua ori pe zi, respectiv dimineata si seara.
-
8 Sep 2009, 15:03apropo de pasta de dinti, nu trebuie sa fie cea mai scumpa, in general cele scumpe care au super reclame cu albire, contin de fapt solutii care intradevar albesc dar ataca si smaltul lor subtiindu-l, si drept urmare cariile isi fac mai usor treaba. succes garantat cu pastele de dinti autohtone si lamaie. sa nu intelegi ca trebuie sa te clatesti cu lamaie, doar pui niste zeama pe periuta de dinti si te freci cu ea pe dinti...sper ca se intelege...te pup!
-
8 Sep 2009, 21:29aaa chestia cu bicarbonatul am incercat insa lasa un gust aiurea. ms mult pt sfaturi, chiar o sa incerc cu lamaie. ms ink o data. va pup
-
8 Sep 2009, 23:32citisem intr-o revista de o "reteta" pentru albit dintii.
amestecai o capsuna proaspata cu bicarbonat (atat cat sa obtii o pasta) si te frecai cu ea pe dinti.
nu mai retin daca mai erau si alte ingrediente, dar parca nu. (problema e ca acum nu avem capsuni proaspete
)