nod in gat
-
6 Sep 2009, 19:010 0De ceva timp in apare ocazional o senzatie ca si cum as avea un nod in gat .De la ce poate fi ?Nu am probleme de respiratie.Pur si simplu simt ca si cum ar fi acolo un nod si dupa aceea trece de la sine.
-
6 Sep 2009, 23:41poate fi vorba de o lipsa de calciu si/sau magneziu. indicat ar fi sa iti faci o analiza de sange (ionograma), doar ca aceste rezultate nu sunt intoteauna concludente in cazul calciului (masoara doar calciul liber, nu si pe cel legat de proteine). daca vrei sa iei comprimate (efervescente sau nu) de calciu, ai grija sa bei multe lichide, deoarece pot cauza "pietre la rinichi".
-
7 Sep 2009, 11:53Vezi sa nu ai probleme cu tiroida. Fa-ti TSH-ul ca sa vezi ce e in neregula.
Senzatia de nod in gat mai apare si daca suferi de anxietate datorata stresului.
Mergi la medic si nu te juca, se poate agrava in timp. -
7 Sep 2009, 17:35senzatia de "nod in gat" poate aparea si in situatiile descrise mai sus, dar si ca simptom al depresiei sau al dificultatilor de comunicare in anumite situatii (de exemplu, atunci cand iti inabusi vorbele, preferand sa taci decat sa agravezi o situatie deja neplacuta).
de aici si expresia "i s-au oprit lacrimile/vorbele in gat". -
7 Sep 2009, 19:36nu cred ca are nicio legatura in cazul meu cu tiroida, deoarece daca de exemplu simt o durere, imi vin in minte cele mai oribile situatii si cred ca sunt foarte paranoica deoarece ma impacientez foarte tare.Asta inseamna ca sufar de anxietate?