endometrioza
-
0 0buna ziua.sunt noua si nu prea stiu cum trebuie sa procedez.as dori niste sfaturi.m-am operat de curand de histerectomie totala.cine vrea sa comunicam pe aceasta tema
-
Buna,si eu sufar de endometrioza in 2007 am facut operatie mi-a scos un ovar iar la nici un an au inceput din nou niste dureri care ma fac sa ma gandesc iar la operatie tie de ce ti-a scos uterul a doua oara te simtei rau? po-ti sa-mi dai ceva lamuriri sau iti trimt o adresa de mail daca vrei dar poate mai sant eve interesate,si eu am 42 de ani, unde te-ai operat? ai luat ceva medicamente dupa prima operatie de tip duphaston? astept vesti
-
dupa ce mi-a scos ovarul mi-a recomandat doctorul un tratament de inhibitie ovariana (1 injectie pe luna cu depoprovera - parca ) cu acest tratament pe care trebuia sa-l fac 6 luni mi-a oprit ciclul ca a zis sa nu fac chisturi si pe celalalt ovar. in aceasta perioada intre luna 2-3 de tratament am inceput sa ma umflu in burta m-am dus la control si mi-a zis doctorul ca mi-a crescut fibroame pe uter (eu avand de la primul control ginecologic dikagnosticul de uter fribromatos) si uite asa m-am chinuit aproape 9 ani cu fibromul uterin - in 2006 am incercat embolizare, dar fara succes. Aveam dureri la ciclu mi se dereglase ciclul imi venea uneori si la 11 la 17 zile, dar problema cea mai mare era anemia (de tip feriprima - lipsa de fier) ajunsesem cu hemoglobina 8. anul trecut mi-au bagat 3 flacoane de sange si 6 fiole de fier, dar degeaba dupa 4 luni aveam iar anemie si toti doctorii au zis ca de la fibrom. acum m-am operat la cfr 2. inca nu mi-am facut analizele abia prin octombrie a zis doctora sa le repet sa vad cu stau cu hemoglobina