sarcina

•  
    • 13 mesaje
    3 Sep 2009, 21:42
    0 0
    Buna Evelor....am nevoie de un sfat sau mai multe cat mai repede sunt disperata !!!!am 24 ani sunt casatorita de 3 ani si nu am copii...eu si sotul meu ne dorim un copil de mult timp si nu reusim nk...am fost la mai multi medici si nu miau zis nk concret doat ca nu mi-a venit timpul!!!dar oare cand o sa imi vina timpul???imi doresc enorm un copil.....dar stiu ca se spunde prin batrani ca ....daca iti doresti enorm de mult copii nu o sa ai cat de curand sau nu o sa ai de loc...oare e adevarat ???imi este foarte frik !!!!vreau si eu sa am o familie normala si fericita va rog ajutati-ma macar cu un sfat ...va rog sunt disperata....va multumesc mult
  •  
    • 1336 mesaje
    4 Sep 2009, 10:15
    0 0
    Relaxeaza-te,chiar nu de pinde de noi,oamenii,ci de Dumnezeu.Iubiti-va,mergeti in concediu,si nu lasati nimic sa va indispuna.Nu ar fi rau sa citesti si cateva rugaciuni,sau sa mergi la sfantul MASLU(trebuie sa fii spovedita inainte,ca sa aiba putere mai mare).Stiu femeie care nu ramanea gravida de f multi ani,si dupa ce a fost la 7 masluri...a ramas insarcinata(se zice ca nu e voie sa faci dragoste miercuri,vineri si in post,daca vrei sa-ti ajute d-zeu).Esti tanara...ai timp.
    Si stresul impiedica ovulatia!
  •  
    • 104 mesaje
    4 Sep 2009, 10:41
    0 0
    da, da, mergi la biserica, sigur ramai...

la un doctor ai incercat? ce analize ai facut? sotul tau si-a facut o spermograma?
  •  
    • 397 mesaje
    4 Sep 2009, 16:55
    0 0
    esti tanara!ai tot timpul sa faci si copii.am o prietena care de 10 ani asteapta un copil.numai bine!
  •  
    • 452 mesaje
    4 Sep 2009, 23:26
    0 0
    Fii fara grija, vei avea copii...da, intradevar se spune ca daca te gandesti zi si noapte ca iti doresti un copil, ai impresia ca se amana acel moment potrivit...stiu si eu un caz, care dupa vreo 3-4 ani de casatorie, a ramas insarcinata, si pana atunci, a fost si la medic, a facut si analize,si toate aratau ca este sanatoasa tun, isi dorea enorn un copil, si dupa 3 ani de "plimbari" pe la medici, se saturase sa astepte acel moment, si a zis "stop, nu a fost sa fie sa am copii,...daca nu a fost sa fie pana acum" si minunea sa indeplinit peste o luna...cand a incercat sa-si ocupe gandurile cu totul altceva si nu cu gandul la un viitor copil.
    Incearca sa te odihnesti, sa nu ai parte de stres, sa ai un regim alimentar sanatos, si totul va fi bine, ai sa vezi...bineinteles si cu ajutorul lui Dumnezeu.
    Sanatate multa!