Despre ....sforaitul in somn
-
1 Sep 2009, 18:180 0Dragele mele eve,!
Ce parere aveti,voi despre sforaitul in somn? Deorece intr-un cerc de prieteni a fost o discutie pe aceasta tema.Si vreau sa stiu si parerea voastra Si chiar intamplari hazli .Este amuzat ,dar si interesant subiectul
.Cred ca merita.! -
13 Sep 2009, 21:58Nu stiu cat de comic este ca o fata sa sforaie in patul iubitului, dar asta este, sforai si nu am ce sa fac. plasturii si spray-urile acelea destul de costisitoare nu isi fac nici-un efect. daca stiti vreo alta metoda eficienta, astept informatii. Sper doar sa nu fiu singura care sforaie, iar daca iubitul meu vrea sa ma lase, asta sa ii fie motivul..
-
13 Sep 2009, 22:02am uitat sa mentionez ca si el sforaie, si ca singurul lucru comic este ca adoarme primul acel care este mai putin obosit impiedicand astfel ca celalalt sa mai poata dormi. Oricum, parerea mea este ca nu ar trebui sa fie vazut ca pe un lucru rau, sau urat, dat fiind ca este ceva ce nimeni nu poate controla. Daca nemtii trag "parturi" pana si la masa, noi de ce sa nu sforaim?
-
13 Sep 2009, 22:19poate ai ceva probleme de sanatate de ex. tensiune asa a avut sotul meu fara sa stie abia cand ne-am plans la medic si i-a dat tratament s-a ameliorat sforaitul .si dormi cu perna ceva mai sus.
-
13 Sep 2009, 23:24daca dormi cu perna ceva mai sus risti sa-ti deviezi coloana din planul normal.
si eu sforaiam, dar am mers la medic si in urma unei radiografii am descoperit ca aveam sinuzita maxilara. dupa tratament, au incetat si sforaiturile.
in general, sforai cand ai sinuzita...maxilara, frontala..depinde.
mai bine mergi sa faci o radiografie la sinusuri.