chist vaginal
-
0 0a avut cineva asa ceva? nu prea am gasit pe net persoane care sa ffi avut problema asta.
Am fost de dimineata la doctor si mi-a spus ca asta as fi avut, un chist care s-a rupt, dar pe reteta mi-a scris ceva de neinteles. Stiti cumva denumirea stiintifica? incepe cu "Conp...."-ceva.
Si nu stiu nici cat de grav este; doctorul a parut sa fie lejer; mi-a dat ceva sa nu se infecteze, niste diclofenac si calciu efervescent. -
Buna ...da stiu ce e asta nu te speria am si eu ...o sa ai dureri de burta si mai jos de burta daca intelegi ce vreau sa zic..trebuia sa iti zica adevarul acel medic...trebuie sa iei medicamente multe sa iti treaca(dar nu sa te vindeci)o sa iti treaca cateva luni..mai precis vreo6-7 luni nu mai mult dupa care o sa simti din nou dureri si mai tare si nu asa de tare dar o sa le simti... ar fii mai bn sa te operezi asa ar fii mai indicat... si eu trebuia sa ma operez dar nu am facut-o de frik k nu o sa mai raman insarcinata ..si tine minte cu sau fara chist eu nu am mai ramas insarcinata... asa ca mai bn ar fii sa te operezii asa iti zic eu ... dar nu te speria o sa fie mai bn daca o sa iei tratament dar cel mai indicat ar fii sa te operezii...fii tare si nu te speria... eu am asta de 3 ani si nu am mai patit nk si nu mam operat dar nu imi este bn decat cateva luni...6-7.....ai grija de tine si multa sanatate.....
-
Ramona, o tii una si buna sa se opereze.
Din cate am inteles de la ea, ei i s-a rupt chistul, deci CE SA OPEREZE?
Operatia este ca optiune finala intotdeauna, intai se incearca tratarea problemei pe alte cai. Daca era asa bine cu operatie de ce nu te-ai operat si tu?
Zici ca din cauza chistului nu ai mai ramas insarcinata! Am citit si topicul tau legat de sarcina si de acolo nu reiese ca ai avea vreo problema medicala. Mai consulta 2-3 medici, daca tu crezi ca ai ceva, insa parerea mea este ca te stresezi prea tare
Vedeti-va de viata voastra si cand va fi sa fie, o sa aveti si un bebe. Daca nu aveti copil, nu inseamna ca nu sunteti o familie.
Relaxeaza-te. -
am avut si eu ,depistst dupa a doua sarcina,mi-a dat sa fac spalaturi cu permanganat,ceai de galbenele si binenteles pastile,nu mai tin minte ce anume pt ca au trecut 15 ani,dar a cazut singur si a fost totul ok,ba chiar am mai facut si -al trei-lea copil
nu te speria,nu-i grav,dar trebuie sa-ti dea ceva pt cicatrizare -
mihnk ,nu vreau sa te sperii...sfatul meu este sa mai consulti cel putin 2 medici.Fetele spun ca au avut si ele.Boooon sunt de acord.Am avut o prietena cu aceeasi chestie... prin tratarea dupa ureche a acestui chist nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile.A evoluat in neoplasm vaginal.Rezultatul 2 fetite (5,7 ani)orfane.Repet!Nu vreau sa fiu dura dar prefer sa fiu realista si prevazatoare.