Am nevoie de un sfat!! Pls
-
31 Aug 2009, 15:260 0Buna, dragele mele vreau sa ma sfatuti si pe mine cu ceva. Deci e vorba ca mi-a venit CM de 2 ori intr-o luna mi-a venit pe25 si inca nu s-a terminat ce ma sperie pe mine e ca imi curg cheaguri de sange f mari si multe am luat antibiotice am crezut ca e vro raceala dar ma doare ingrozitor burta si ovarele. Am o mare teama de doctori dar daca imi dati niste sfaturi o sa ma duc de urgenta. Imi este tare frica va rog sa imi raspundeti repede, o zi buna!!
-
31 Aug 2009, 15:44Buna Loredana....cel mai bun sfat este sa mergi la un control ginecologic...pentru a nu fi atat de speriata orice femeie , cel putin in ultima parte a ciclului menstrual elimina chegulete de sange, iar din cate stiu eu , in momentul in care iti vine CM de 2 ori intr-o luna s-ar putea sa ai o mica problema la ovare....asta din cate stiu eu.....pentru siguranta si sanatatea ta mergi la un control ....doctorul iti va spune exact de ce ai nevoie...
Toate cele bune -
31 Aug 2009, 15:54mergi de urgenta la doctor!!! nu e bine daca te doare, nu e normal de 2 ori / luna. fa-ti programare urgent!!!
-
31 Aug 2009, 16:07Da maine imi fac programare va multumesc am durerile astea de 3 zile sper sa nu fie ceva grav. Doamne ajuta!! Va multumesc o sa va tin la curent pa pa!!
-
31 Aug 2009, 22:08Cred ca ai racit in zona uro-genitala, poate cistita, ai stat in curent, ai facut baie rece, sau ai papat inghetata?

Mergi la doctor sa-ti prescrie niste antiinflamatoare, pana atunci stai la cald si bea ceiut
-
1 Sep 2009, 12:02da eu nu fac baita cu apa rece, probabil un curent cum e sezonul veri inghetata e la putere
) o sa ma duc la un control. Va multumesc pup