un sfat,va rog...

•  
    • 17 mesaje
    1 Iul 2004, 12:38
    0 0
    dragi Eve,va rog,spunteti-mi si mie ce metoda contraceptiva sa mai aplic inafara de prezervativ si met.calendarului...?Mentionez ca pana acum am tot luat anticon, dar acum vreau sa fac o pauza de 6 luni ca apoi,eu si sotul meu,sa concepem un bebelush...Dar pauza asta ne da batai de cap...cu prezervativul..ne-am lamurit,intr-o luna s-au rupt 2 bucatiiar metoda calendarului...mi-e putin frica,inca nu stiu cat de regulat imi este ciclul,abia am terminat cu anticon.Daca ma puteti ajuta...va multumesc din suflet.
  •  
    • 1946 mesaje
    1 Iul 2004, 13:41
    0 0
    eu am folosit rigevidon timp de 3 ani si ajunsesem cat o vaca. drept pentru care le-am lasat si am folosit foitele chinezesti. ma rog, sunt si austrice si belgiene, de care vrei . eu le-am folosit pe cele chinezesti si timp de 5 ani NU AM AVUT PROBLEME. sunt foarte usor de utilizat: iei o foita (ai grija ca intre ele exista o foita protectoare care este mai groasa), o faci mica, mica, o introduci adanc in v....n cu circa 5 minute inainte de fericitul act. dupa, cand te duci la baie, o sa descoperi ca ti-a mai ramas ceva din mica gramajoara. nu te speria pt. ca asa trebuie. succes!
  •  
    • 1105 mesaje
    1 Iul 2004, 14:06
    0 0
    Cit costa foitele astea si se gasesc la orice farmacie?????
  •  
    • 87 mesaje
    1 Iul 2004, 14:56
    0 0
    Prezervative folosesc si eu de vre-o 4 ani si mi se pare cel mai sigur si simplu mod de protectie.Sincer nu stiu cum se pot rupe....Dar pot sa-ti spun ca, cu foitele am patit-o....Am folosit si diverse ovule, au fost sigure dar mi se par incomode am avut si sterilet care mi s-a parut foarte comod dar si el trebuie scos la un moment dat...Asa ca ai de ales.Eu nu te sfatuiesc sa folosesti foite mai bine ovule sunt mult mai sigure dar mai scumpe.
  •  
    • 87 mesaje
    1 Iul 2004, 14:57
    0 0
    Scuze!!! Am vrut sa spun sa NU folosesti foite
  •  
    • 1946 mesaje
    1 Iul 2004, 16:31
    0 0
    foitele pe vremuri costau 12.000 lei. probabil ca acum sunt pana in 50.000 lei. si de ce sa nu foloseasca foite? ovulele cand incep sa se topeasca te umpli de baloane. si ma tem ca e cam scarbos.......