De unde stiu ca mi-a trecut?
-
27 Aug 2009, 21:340 0Am fost la un control ginecologic de rutina, am crezut eu, in special pt testul Pap (si altele). Mi-a zis doctorita sa o sun dupa cateva zile sa-mi spuna rezultatul si ce sa iau. Am intrebat-o mirata: "de ce sa iau ceva?" Si a zis: "in caz ca gasim ceva". Mi s-a parut dubios da n-am mai zis nimic.
Am sunat-o, mi-a zis ca testul pap a iesit f bine dar ca am o ciuperca, respectiv candida si mi-a zis ce tratament sa iau.
Dar nu mi-a zis sa-i dau si prietenului meu medicamentul acela(noroc ca m-a dus pe mine mintea) si nici sa revin la control.
Acuma, eu de unde sa stiu daca mi-a trecut sau nu, avand in vedere ca eu nici inainte nu aveam nici un simptom de candidoza??? Ma mai duc la un control? Ca nu prea mai am cand, pt ca trebuie sa-mi vina ciclul si pe cand imi trece, plec in concediu.
Desi nu-s genul pasionat de teoria conspiratiei, n-am putut sa nu ma gandesc ca poate a zis numai asa ca am candida, ca nu-i nimic grav, dar sa mai sprijine industria farmaceutica putin. Ca la urma urmei, 2 pastile de flucovim si o crema n-aveau cum sa-mi faca rau, asa ca de ce nu? E prima oara cand imi fac un test de secretie si culmea, mi-a si gasit ceva. Care sunt sansele sa o fi contactat doar cu f putin timp inainte incat sa nu aiba timp sa dezvolte simptome?
Oricum, nu m-as agita asa de tare daca n-ar fi vorba de sex si de prietenul meu. Ca nu vreau sa-i dau si lui.
Voi ce ziceti? -
27 Aug 2009, 21:54nici nu tb sa te duci acum la control, e prea devreme dupa tratament.
du-te in concediu, profita la maxim de intimitatea voastra, relaxeaza-te, lasa sa mai treaca o luna si apoi repeta examenul de secretie + antibograma.
nu cred ca dr ti-a zis sa iei medicatia ca sa sprijine producatorii de medicamente, o candida nu-i chiar asa de anormala in flora vaginala.
nu-ti fa griji! -
1 Sep 2009, 20:05pt. scandurica:
eu m-as relaxa daca n-ar fi vb de ceva ce se poate transmite. Tu ai putea face sex cu prietenul stiind ca s-ar putea sa-i dai ceva? Ca eu nu, indiferent cat de tare imi zburda hormonii.
pt miraje:
am scris in mesaj de ce nu merg iar la doctor (la ea sau la altul): pt ca mi-a venit ciclul si pt ca apoi plec in concediu si nu mai am cand.
acuma asta e .. ce-o fi o fi
o sa repet analiza dupa ce ma intorc.