buna fetelor

•  
    • 132 mesaje
    22 Aug 2009, 13:26
    0 0
    am si eu o problema de sanatate sau cum s-o numesc... e vorba de menstruatie.eu am un ciclu regulat si nu am avut niciodata probleme, data trecuta mi-a venit pe data de 31 iulie, si pe data de 16 august surpriza..a venit din nou.2 zile mai tarziu am depus efort, am avut multa treaba si spre seara am facut si o baie, dar nu fierbinte, calduta sa zicem. dupa vreo cateva minute am avut hemoragie care m-a tinut vreo 4 ore,cu niste cheaguri de sange mai mari decat de obicei, am crezut ca mor de spaima, am luat ceva medicament si s-a oprit,asta fost marti.in mod normal ar trebui sa nu mai am menstruatie, dar spre nefericirea mea nu-mi trece, nu sunt tare, dar sunt putin speriata, ca nu mi se pare normal. mentionez ca , culoarea sangelui e la fel, nu e maronie...
    vi s-a intamplat asa ceva? va rog frumos sa-mi spuneti, sunt probleme de ingrijorare, sau ceva dereglari hormonale...normale ??
    va multumesc
  •  
    • 453 mesaje
    25 Aug 2009, 09:04
    0 0
    Draga mea, cand patesti orice, trebuie sa dai fuga imediat a doua zi la dr.Daca nu ai facut asta inca, fa-o acum! Nu iti poate spune nimeni de aici un diagnostic corect pe care sa te poti baza, numai pe descrierea facuta de tine! Mergi de urgenta la un dr si vezi ce iti spune! Apoi, vina si ne spune si noua!Multa sanatate!
  •  
    • 204 mesaje
    25 Aug 2009, 09:42
    0 0
    Da, am patit si eu la fel si chiar am fost a doua zi la medic, dar nu mi-a folosit la nimic, pentru ca mai singeram si nu a putut sa constate nimic.
    Mi-a explicat ca sunt dereglari hormonale sau am avut un soc emotional.Nu s-a mai repetat.
  •  
    • 132 mesaje
    25 Aug 2009, 12:35
    0 1
    fetelor am fost ieri la un ginecolog...am cam evitat sa merg, ca mi-era cumva, dar mi-am fct curaj ca e vorba de sanatatea mea si e cea mai importanta...
    m-a controlat, si m-a diagnosticat cu metropatie hemoragica( menstruatia neregulata, la intervale lungi, urmata de hemoragie in cantitate mare si timp lung),de ieri iau tratament,trebuie 10 zile,(extract lichid de alchemilla -cretisoara,duphaston si vidan,dar nici o schimbare inca, tot imi curge.. mi-a spus ca daca in 3 zile nu se opreste sa merg din nou la medic,,,mi-e frica, ca poate nu se opreste, is f stresata, nu stiu cum sa ma calmez ...ati avut afectiunea asta ,daca da in cat timp de la luarea tratamentului v-a trecut ?
    sanatate multa
  •  
    • 1 mesaje
    18 Aug 2010, 13:20
    0 0
    Buna ziua! Cum s-a rezolvat pina la urma problema ta?! Ca pare-se ca am fix aceasi problema! Mi-a venit pe 28 iulie dupa ce anterior imi venise pe 13 (deci dupa 2 saptamini) si pentru ca nu se mai oprea am fost la medic, facut si ecografie, primit acelasi diagnostic in final si aproximativ acelasi tratament: alchemilla, duphaston si aulin. De oprit s-a oprit dupa 2 saptamini (chiar a doua zi dupa ce am inceput tratamentul). Problema mea acum e ca azi pare sa sa fi inceput iar. Ar fi cam la 21 de zile, dar tinind cont ca la mine abia s-a oprit de 8 zile... nici nu stiu ce sa fac!