am foliculita...ma ajutati va rog?

•  
    • 40 mesaje
    20 Aug 2009, 14:25
    0 0
    Buna.
    Am foliculita de vre-o 4 luni.am fost la medic si mi-a prescris un unguent.pe moment s-au retras bubele dar a reaparut iar.Am incercat fucidin,baneocin,diprogenta.pur si simplu nu merg.unele persoane mi-au spus ca foliculitata nu mai trece,ca va recidiva iar.
    Ce sa fac?Ca la medic vad k merg degeaba,nu-mi fac nimic aceste unguente decat pe moment.Sa renunt si sa le las asa?A mai avut cineva foliculita si a scapat?va rog sa-mi spuneti-mi si mie dak da cum ati reusit
    Multumesc
  •  
    • 152 mesaje
    21 Aug 2009, 23:33
    0 0
    Am auzit ca acest unguent cu ihtiol de la Elmiplant ar da rezultate...
    Prosepect: Datorita compozitei sale, unguentul cu ichtiol are actiune antiinflamatoare, emolienta si antiseptica, obtinandu-se rezultate exceptionale in tratamentul fisurilor anale, dermatozelor, furunculelor, psoriazisului, lupus-ului eritematos, dar si in a grabi vindecarea rapida a inflamatiilor
  •  
    • 89 mesaje
    26 Aug 2009, 19:19
    0 0
    buna.si eu am asa ceva.mi se descoameaza pielea capului dar am gasit ceva care ma ajuta cat de cat.oricum e pe fond nervos si intr-adevar nu prea ai cum sa scapi de ea definitiv doar s-o tii in frau.incearca de la SP wella de la salon sampon hidratant si fiole cu placenta bess de la plafar.fiolele sunt 12 si costa 500 de mii iar samponul vreo 600 dar iti ajunge mult timp.fiolele sunt excelente si regenereaza si parul.sper sa te ajute!