Doctor Radu Vladareanu

•  
    • 56 mesaje
    20 Aug 2009, 12:51
    1 2
    Buna fetelor,
    de 2 ani incerc sa am un bebe si nu reusesc.Am fost operata de chist ovarian acum 4 ani, Stiam k in urma acestei operatii mi-au scos un avar, dar acum vreo 3 luni am aflat k de fapt mi-au scos si o trompa.Mai nou am facut chisturi si la al doilea ovar. Am schimbat in cativa ani 5 doctori. Nu mai stiu in cine sa am incredere k va stii ce sa-mi fac. Saptamana asta am mers pt prima data si la domnul dr Radu Vladareanu. Stiam k este scump, dar cand am vazut k vizita la el s-a redus la 5 minute si am ramas fara 3 mil...mi-a cam picat fata. Mi-a recomandat sa fac o laparascopie sa vada dak ovarul si trompa ramasa sunt ok sau sa fac direct FIV ( fertilizare in vitr, sa nu o mai lalaiesc (bineinteles k nu s-a exprimat asa ) Acum, intrebarea mea este: este prea tare in meserie k sa ii trebuiasak mult mai mult de 5 minute sa-si dea seama ce si cum sau este dezinteresat si scopul lui e sa faca bani si atat ? Spuneti-mi, si acum ma adresez in primul rand fetelor care sunt pacientele acestui medic, ce ma sfatuiti? Sa merg pe mana lui? va pup si numai bine...
  •  
    • 12 mesaje
    20 Aug 2009, 14:16
    0 1
    Buna,
    eu o sa nasc tot cu un doctor de la elias. nu stiu despre dl. Vladareanu nimic. ceea ce pot sa iti spun este ca peste tot sunt astfel de preturi. Eu am facut analize la mai multe clinici si am dat mereu de la 3, 4 mil. pana la 8 pe analize si consultatii si tot asa, au durat foarte putin vizitele. Am citit pe forum-uri ca sunt dezamagite mai multe paciente din ac. cauza. Simt ca li se acorda foarte putin timp. Asta este din cauza ca sunt doctori renumiti si au f f multe paciente sub observatie. Cred totusi ca experienta pe care au acumulat-o de-a lungul timpului este considerabila si ca nu prea ar risca sa puna diagnostice "in 2 peri". stii tu: renumele, etc.

Poate ma insel...

Succes!
  •  
    • 56 mesaje
    24 Aug 2009, 12:33
    1 0
    Ai si tu dreptate Mia... Acum, la cat de disperata sunt sa raman insarcinata sunt in stare sa dau toti banii. Numai k asta este problema, toti ma ametesc si numeni nu-mi spune concret ce am, de ce nu raman. De aceea as vrea sa fac aceasta laparoscopie; dak stiti ce "tarife" sunt, va rog sa-mi spuneti, pup.
  •  
    • 28 mesaje
    25 Aug 2009, 04:58
    1 0
    http://www.raduvladareanu.ro/despre.php

http://www.raduvladareanu.ro/en/despre1.php

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=8410

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=8410

http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17915&start=15

etc. Elimina spatiile libere.
    Dar, poti cauta cu google "doctor Radu Vladareanu"
    Mult succes cu un BB.
  •  
    • 56 mesaje
    25 Aug 2009, 11:06
    1 0
    Multumesc Lorelei.
  •  
    • 338 mesaje
    25 Aug 2009, 16:26
    0 0
    Eu cred ca li se cam falfaie de renume, pentru ca ei gasesc mereu replici acoperitoare. Nu-l cunosc pe acest medic, dar am vazut destui care doar se uita la tine, schimba doua vorbe impersonale, prescriu un tratament care se dovedeste ulterior zadarnic si tot asa, la nesfarsit ... Daca poti, du-te in Ungaria, la Szeget. La spitalul de acolo sunt profesionisti care discuta in amanunt, fac analize serioase, pun diagnostice serioase si se comporta mai mult decat civilizat cu pacientii.

Bafta!
    Doamne ajuta!
  •  
    • 13679 mesaje
    26 Aug 2009, 00:45
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 260 mesaje
    26 Aug 2009, 20:53
    2 0
    Dr Vladareanu ti-a indicat niste investigatii pe care ti le putea recomanda si medicul de familie, fara sa mai dai 3mil pe consultatie ci sa te duci cu ele la ginecolog si sa ti le interpreteze. Dar pt asta o sa mai dai 3mil...In privinta chisturilor, ar fi bine sa urmezi un tratament homeopat.
  •  
    • 56 mesaje
    28 Aug 2009, 16:56
    1 0
    Va multumesc fetelor! Pupici.
  •  
    • 1 mesaje
    18 Dec 2009, 13:22
    0 0
    Buna,
    Uite am intrat si eu pe aici.
    Celinny, te rog sa ne tii la curent cu evolutia ta, si eu merg la dr Vladareanu pt bebe... incerc de 2 ani si nimic, dar teoretic nu am nimic nici eu nici sotul meu. Dr Vladareanu (la care abia am inceput sa merg) mi-a recomandat laparoscopia, am citit ca nu e o interventie grea asa ca probabil ca o sa o fac. As dori sa stiu si eu cam cat costa, daca poate cineva sa imi spuna...
    Sper sa mai intri pe forum sa ne mai consultam, mai ales ca mergem la acelasi doctor.
  •  
    • 1 mesaje
    24 Mar 2011, 23:29
    0 0

buna.si eu am fost acum pt prima oara la doctorul vladareanu ca am auzit ca e bun.am un chist de 4 cm pe ovarul stang  care nu se resoarbe si mi-a zis ca trebuie sa fac laparo ori la elias ori la medlife.o prietena de a mea a facut la el iaparo si e f bine si multumita.la medlife costa in jur de 32-33milioane.nu stiu la elias.in aprilie ma programez si eu si am sa vad apoi ce imi mai da de facut.am fost la dr bratila de la euroclinic pana acum si m-am mutat la vladareanu ca am auzit ca e bun.          

georgia