VA ROG URGENT

•  
    • 404 mesaje
    29 Iun 2004, 23:14
    0 0
    Fetelor va rog mult daca stiti cumva vreun tratament naturist ptr. leucemie .Vreo adresa de-al vreunui cabinet naturist.Multumiri!
  •  
    • 165 mesaje
    29 Iun 2004, 23:43
    0 0
    sper sa-ti fiu de ajutor uite eu ma uit ff mult pe internet despre tot ceea ce contine medicina si am gasit o adresa de de fapt un site cu plante naturiste www.atlastelecom.ro are acolo mai multe
    nu ne-ai dat prea multe detalii despre accesata leucemie,nu mai poate fi tratata de medici?
  •  
    • 165 mesaje
    29 Iun 2004, 23:45
    0 1
    nivine iubita acum am vazut ca tu ai postat

ce s-a intamplat?
    pt cine ai nevoie?
    te pupici
  •  
    • 87 mesaje
    30 Iun 2004, 16:20
    0 0
    nu este cumva scris gresit site-ul, l-am accesat si era legat de telecomunicatii?(atlastelecom)
  •  
    • 765 mesaje
    30 Iun 2004, 17:51
    3 0
    Draga mea, iti trimit ceva aparut in Formula As nr. 554 si-ti doresc sa fie bine.

RETETA PENTRU VINDECAREA LEUCEMIEI

Stimata d-na directoare,
    Sunt Octav Vornicu din Suceava, tatal unui baiat fost bolnav de leucemie, pe care Dumnezeu l-a ajutat sa se vindece, urmand o reteta publicata @n “Formula AS”. Pentru ca @n ultima vreme cazurile de leucemie s-au @nmultit, va fac sugestia de a o publica @nca o data, @n speranta ca minunea petrecuta @n familia noastra se va repeta.
    Tratamentul consta @n prepararea unui decoct din 5 soiuri de cereale: porumb boabe, grau, ovaz, secara, mei. Obligatoriu, ele sa fie procurate din surse curate, netratate chimic. Din fiecare soi de graunte se ia cate o lingura si se pune la fiert @n circa 2 l de apa. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa fierbinte, astfel ca, la final, cand cerealele s-au !nmuiat, sa ramana 1 litru de lichid. Se strecoara si se beau cate 2-3 pahare pe zi (nu neaparat @nainte sau dupa mese) dimineata, la pranz si seara. Gustul este acceptabil. Pare un tratament banal, dar a facut minuni. Baiatul meu e acum student (mai ia cate zece zile pe luna din acest tratament), iar de doi ani si jumatate analizele sunt de om sanatos. Dumnezeu sa va ajute @n munca pe care o depuneti si @n binele pe care il faceti semenilor.
    OCTAV VORNICU – e-mail: vornicuoctav@yahoo.com
  •  
    • 404 mesaje
    30 Iun 2004, 20:51
    0 0
    Il cunosc pe baiat il cheama Andrei ,e caz real e fiiul verisorului prietenei mele.Pt el ne-am luptat f. mult sa-l aducem in Israel pt. operatie, dar nu a mai fost nevoie.Mari sunt minunile tale,Doamne!!
  •  
    • 404 mesaje
    30 Iun 2004, 20:53
    0 1
    Vom invinge si de data asta!Multumesc myway.
  •  
    • 165 mesaje
    30 Iun 2004, 23:28
    3 0
    nu stiu eu pe adresa asta am scris si era o chestie cu medicina sa ma uit poate eu gresesc
    ma bucur nivine ca baietelul este bine acum acum mai este in israel?
  •  
    • 165 mesaje
    30 Iun 2004, 23:37
    0 0
    Leucemia

Amestec de ceaiuri;
    20 grame de ventrilica
    25 grame de dragaica
    25 grame de coada-soricelului
    20 grame de pelin
    30 grame de mladite de soc
    30 grame de filimica
    30 grame de rostopasca
    30 grame de urzica
    15 grame de sunatoare
    15 grame de radacini de pa"padie
    25 grame de barba-popii

Din acest amestec de plante se ia 1 lingurita cu virf la 1/4 litru de apa. in timpul unei zile se beau minimum 2 litri de ceai in tnghitituri mici. De mare importanta ar fi ca plantele sa fie luate proaspete din natura, macar citeva din cele enumerate. Intrucit in leucemie cauza aparitiei bolii trebuie cautata in majoritatea cazurilor in splina, mai trebuie baute si 6 inghitituri de ceai din radacini de obligeana. 1 lingurita rasa de radacina de obligeana se lasa peste noapte in 1/4 litru de apa rece, dimineata se incalzeste si se strecoara. Se ia inainte si dupa fiecare masa cite 1 fnghititura. 3 lingurite (se pot administra pina la 3 linguri) de bitter suedez sunt diluate in 3 cesti cu ceai de plante. Aceasta cantitate se bea distribuita de fiecare data 1/2 ora inainte si 1/2 ora dupa fiecare masa. Se recomanda compresele cu ierburi suedeze, timp de 4 ore, pe regiunea ficatului si a splinei, precum si compresele cu abiuri de coada-calului (a se vedea pentru ambele comprese). Ar trebui evitate toate alimentele acide, ca portocalele, lamiile, grapefruiturile, sucurile de fructe si fructele acrisoare, crude, la fel si mincarurile foarte sarate si puternic condimentate, mezeiurile si carnea grasa. Compotul de mere poate fi consumat in orice cantitate.
    La inceputul lui noiembrie 1998 au venit la mine niste parinti disperati insotiti de un baiat de 6 ani: Peter W. din Germania avea leucemie in ultimul stadiu. Incepuse in mai 1998 cu febra si dureri in picioare. Intrucit starea lui nu se imbunatatea, Peter a intrat la inceputul lui iulie 1998 pentru 11 saptamini in spital la Mannheim. Nici dupa externare nu s-a constatat nici o ameliorare. Cind l-am vazut pentru prima data, Peter nu mai avea par, era foarte palid, obosit si fara apetit. Avea cearcane negre adinci sub ochi, se vedea pe el ca era foarte grav bolnav. Copilul s-a fnviorat imediat dupa prima baie de clmbru (a se vedea ,,Moduri de folosire" la ,,Cimbru") pe care i-au facut-o parintii la sfatul meu. Apa de baie, turnata inapoi peste plante, a mai fost incalzita de doua ori, asa ca s-au putut face trei bai. Apoi a baut ceaiul de plante susmentionat. Copilul, desi era atit de micut, isi lua la fiecare sfert de ora inghititura de ceai, uitindu-se exact la ceas. Si la masa se tinea de regimul dietetic prescris. La sfirsitul lui noiembrie 1998, parintii s-au dus cu copilul ia spitalul din Mannheim pentru analizele de singe. Profesorului i s-a parut un mister, rezultatul analizeior fiind mult imbunatatit. La mijlocul lui decembrie parul i-a crescut din nou des si Peter s-a dus iarasi cu parintii la analize. Constatarea a fost: ,,Hemograma este mai buna~ decit cea normala." Medicii nu stiau cum sa explice incredibilul, inimaginabilul. In aprilie 1999, Peter a venit cu parintii in sala din Traunstein/Bavaria superioara, pentru a asista la prelegerea mea ca un copil perfect sanatos. Erau prezenti cca. 1800 de oameni. Proportionate au fost si aplauzele, cind l-am prezentat pe Peter publicului si am relatat povestea suferintei sale. Si la sfirsitul lui octombrie 1999, parintii lui au venit cu el ia prelegerea tinuta de mine in sala Jahn din Pforzheim, la care au participat 2200 de persoane. Si aici am putut arata publicului un copil complet sanatos. Peter mai bea cu sirg, dupa cum mi-a scris in 1999 de Craciun, ceaiul de plante, mama sa ii pune tot mereu cataplasme cu ierburi suedeze pe splina si git, il mai frictioneaza si cu ulei de maghiran (ganglionii de la git fusesera si ei in suferinta), Mi-a desenat pe o foaie de hirtie cu creioane colorate filimica, urzica si coada-soricelului si a scris dedesubt: ,,Salvatorii mei!", ceea ce gasesc absolut unic. Parintii il mai duc si acum din cind in cind la control medical, desi Peter este un baiat sanatos.
    Consider controlul med
  •  
    • 165 mesaje
    30 Iun 2004, 23:40
    0 0
    sper sa-ti fi fost de ajutor intra si tu pe site sa citesti mai multe
  •  
    • 165 mesaje
    30 Iun 2004, 23:42
    0 0
    http://www.atlastelecom.ro/~samuboy/Leucemia.htm
    asta este situl
  •  
    • 404 mesaje
    1 Iul 2004, 09:25
    0 0
    Shirin iti multumesc mult ,scumpa mea.Tu ce ai mai facut,ai inceput ulpanul?Numai bine!
  •  
    • 404 mesaje
    2 Iul 2004, 21:58
    0 0
    De fapt de ce-s rea,va multumesc din suflet tuturor
  •  
    • 165 mesaje
    3 Iul 2004, 01:57
    0 0
    cu placere,m-as bucura daca as stii ca-ti este de ajutor,eu ce sa fac nu am mai inceput ulpnul ca as vrea sa plec in romania in august ,si ulanul e de 6 luni si eu in ro am sa stau cam o luna

dupaia din toamna
    pupici
  •  
    • 2 mesaje
    17 Iun 2005, 21:29
    0 0
    Sa stii ca ajuta foarte mult in aceasta afectiune (care deocamdata este incurabila, desi eu cred ca se poate vindeca cu ajutorul unui regim natural) consumul de cruditati (fructe, legume, seminte si carne semipreparata sau cruda).

Se recomnada in special ficatul si splina de vita in stare cruda sau fierte 1-2 minute.

legume recomandate: rosii,salata, urzici, marar, patrunjel, leustean ,spanac, stevie, ceapa.

fructe recomadate: kiwi, piersici, caise uscate, coacaze uscate, curmale, smochine, stafide, mere, lamai.

cereale: cel mai recomandat este a se consuma fierte (grau+porumb+ovaz+secara); alt mod de folosire este urmatorul: se fac turte din faina de grau, orez, secara si se lasa la uscat. Dintre toate tipurile de paine existente in comert sunt recomandate cele de tip graham, secara si integrala. Painea alba este total contraindicata.

a se consuma in cantitati mici: prajelurile, ouale.

produse animaliere recomandate: ficat de vita, splina de vita, ficat de pasare.

alte produse: mierea de padure(1-3 lingurite pe zi), laptisor de matca (fiole), polen de albine granulat (1-2 lingurite pe zi), seminte de susan (o lingura pe zi), seminte de armurariu (½ lingurita dupa masa - a se mesteca bine).

medicamente vegetale: Aloe Vera Gel (2 linguri dimineata si 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masa, se bea cu înghitituri mici), Panax Ginseng (1-2 cps/zi).
    Foarte eficient este Panax Ginseng (extract din radacina de Ginseng)

ceaiuri: radacina de cerentel, frunze de menta, melisa, tei, talpa-gastii, valeriana.

de evitat: lactatele, zaharul, cafeaua, cacaoa, scortisoara, piperul, ardeiul iute,sucul de fructe (din magazine),alimente bogate in aditivi chimici de sinteza.

Daca vei respecta aceste recomandari, eu cred ca te va ajuta foaret mult. Vindecarea numai de la Dumnezeu poate sa fie. Daca El vrea te va vindeca. Sa nu-ti pierzi nadejdea de mantuire. Ti-a dat boala cu un scop. Nu trebuie sa te chinui sa-l intelegi. Trebuie doar sa stii ca de la Dumenzeu este aceasta afectiune si este spre mantuirea ta. Daca o vei rabda pana la sfarsit te vei mantui.
  •  
    • 404 mesaje
    19 Iun 2005, 20:19
    0 0
    Nelu,iti multumesc,persoana care avea boala s-a vindecat,asa se pare deocamdata asta spun analizele....cum?Si-a dat seama de ce i-a dat Dumnezeu boala ,a concretizat,s-a cait si-a cerut iertare.Ea spune ca a mai baut si niste plante si a facut bioenergie.Eu ce pot sa spun , decat:MARE E PUTEREA TA DOAMNE!!!!
  •  
    Rin
    • 32 mesaje
    7 Aug 2005, 01:06
    0 0
    Leucemia
    Leucemia prezinta un proces malign care se dezvolta din celule hemopoietice ale maduvei oaselor. Primar se malignizeaza o singura celula hemopoietica, din care ulterior deriva toate celulele maligne, ultimele fiind celule fiice ale primei celule tumorale. Astfel leucemiile sunt tumori monoclonale. Exista atâtea forme de leucemii, câte specii de celule hemopoietice sunt în prezent cunoscute.

Se disting leucemii: - acute; - cronice.

Leucemii acute se numesc leucemiile care se dezvolta din celule blastice. Leucemiile acute nu se transforma în leucemii cronice.

Leucemii cronice sunt cele ce se dezvolta din celule hemopoietice precursoare, care îsi pastreaza proprietatile sale de maturizare pâna la celule mature. Astfel ca diagnosticarea leucemiilor se reduce la depistarea substratului morfologic al formei respective de leucemie.

Deosebim urmatoarele forme de leucemii:

Leucemii acute
    - Leucemie acuta limfoblastica.
    - Leucemie acuta mieloblastica.
    - Leucemie acuta promielocitara.
    - Leucemie acuta mielomonoblastica.
    - Leucemie acuta monoblastica.
    - Leucemie acuta eritroblastica.
    - Leucemie acuta megacarioblastica.
    - Leucemie acuta nediferentiatâ.

Leucemii cronice
    - Leucemie granulocitara cronica.
    - Mielofibroza idiopatica.
    - Leucemie limfocitara cronica.
    - Leucemie monocitara cronica.
    - Eritremie (Policitemia Vera).
    - Leucemie megacariocitara cronica.
    - Mielom multiplu.
    - Boala Waldenstrom.

Semne si simptome

Leucemii acute: - Fatigabilitate, Paloare tegumentara, Petesii si echimoze cutanate, Gingivoragii, Hemoragii nazale, Osalgii, artralgii, Limfadenopatie, Hepatosplenomegalie, Febra.

Leucemii cronice: Timp îndelungat ramân asimptomatice. În faza desfasurata a bolii pot fi: - Fatigabilitate, Osalgii (mielom multiplu), Limfadenopatie, Hepatosplenomegalie, Hiperemia fetei si injectarea sclerelor (eritremie), Dureri în degetele mâinilor si picioarelor (eritremie).

Diagnostic diferential - Anemie aplastica, Metastaze ale cancerului în maduva oaselor, Reactii leucemoide, Mononucleoza infectioasa, Eritrocitoze simptomatice, Histiocitozele X, Tezaurismozele, Trombocitoze simptomatice.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Feb 2014, 13:50
    13 1
    Buna ziua, sunt Marlen din Suceava, am 51 de ani si in urma cu ceva timp am fost diagnosticata cu mielofibroza idiopatica. As dori sa stiu daca exista variante de tratament in tara sau in strainatate. A reusit cineva cu aceste tratamente macar sa stagneze evolutia acestei boli ? Multumesc anticipat.