prea mult timp liber :(

•  
    • 12 mesaje
    19 Aug 2009, 13:55
    0 0
    Buna,
    m-am decis in sfarsit sa va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatia extrem de neplacuta: cam de un an stau acasa. Am renunat la fostul job dupa patru ani pentru ca nu mai suportam conditiile. Mi-am cautat mereu de lucru dar nu am gasit absolut nimic: nici macar ceva slab platit..as fi acceptat.
    La inceputul anului am decis impreuna cu sotul sa facem un copil pentru ca ne doream foarte mult (pana acum am amanat pe motive legate de cariera - nu ma simteam inca realizata)... si sunt insarcinata! Toata acesta bucurie imi este umbrita de faptul ca nu am ce face toata ziua. As vrea sa simt ca imi pot aduce contributia la ceva, orice! Mi s-a luat de citit, scris pe blog, iesit in parc, la teatru si la film. Cu prietenii ma vad foarte rar si nu cred ca ma intelege nimeni.
    Desi urmeaza sa mi se intample un lucru frumos, ma simt extrem de deprimata si singura. Nu mai am proiecte, nu ma mai simt activa si implinita.

Multumesc ca m-ati "ascultat". Daca aveti ceva sugestii de petrecere a timpului, poate si ceva care sa ma ajute apoi profesional...le primesc mare cu placere

va pup!
  •  
    • 600 mesaje
    19 Aug 2009, 18:01
    0 0
    Eu mi-am propus ca daca o sa am mai mult timp liber o sa ma apuc de mesterit ceva , de invatat sa fac margele, de impletit, de facut goblen (ai putea sa-ti alegi un model frumos si sa-i spui ca l-ai facut cand era in burtica) sau de croitorie, erau revistele burda care aveau sabloane.
    Sau ai putea sa inveti o limba straina.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Aug 2009, 14:04
    0 0
    Buna.
    merci pt sfaturi. Cursurile de limbi tocmai le-am incheiat (franceza si engleza) cu atestate. Alte talente nu cred ca am.. o sa ma uit prin astfel de reviste, cine stie? pupici
  •  
    • 12 mesaje
    20 Aug 2009, 14:04
    0 0
    asta cu margelele suna bine!
  •  
    • 2386 mesaje
    20 Aug 2009, 14:47
    0 0
    Invata un program nou pe PC. Daca iti place fotografia poti retusa poze pe PC, face montaje, etc.

Ia lectii de machiaj, fa-ti masaj impotriva vergeturilor, fa haine pt copil.

Modifica-ti hainele, cauta in fiecare zi o mica ocupatie, chiar daca nu faci zilnic.

Nici eu nu am servici si nici copil si am zile cand mi-a greu sa-mi umplu timpul, dar incerc sa fac activitati care-mi fac placere.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Aug 2009, 15:09
    0 0
    Cate idei bune!
  •  
    • 2386 mesaje
    21 Aug 2009, 10:15
    0 0
    Poate ti se pare ca tricotatul e pt femei in varsta, dar poti incerca sa tricotezi lucruri dragute pt copilul tau.

In plus, cateodata e bine sa te plictisesti, apoi o sa mai vrei sa ai timp sa te plictisesti si n-o sa ai.

Poti sa ai si momente cand nu faci nimic, pur si simplu sa te gandesti la bebe, la viitor, etc.
  •  
    • 6 mesaje
    21 Aug 2009, 13:06
    0 0
    Cand esti obisnuita cu un anumit program,este greu la inceput!programul nou va veni de la sine...e f frumoasa perioada prin care treci si sunt sigura ca vei invata sa petreci timpul liber in mod placut!important este sa faci ce iti face placere!eu ascultam muzica in perioada asta,visam,tricotam,citeam si iarasi visam!si zambeam f mult1
  •  
    • 512 mesaje
    21 Aug 2009, 13:17
    0 0
    mia nu stii ce vb sa vezi dupa ce nasti cum o sa tanjesti dupa ...prea mult timp liber . in primele luni abia daca poti sa faci o baie calumea .. o sa vrei tu atunci sa dormi pana tarziu, sa mergi la shopping, la film etc. profita cat mai poti ca atunci cand ai copii numai timp liber nu vei mai avea...
  •  
    • 282 mesaje
    22 Aug 2009, 15:26
    0 0
    si eu subscriu ceea ce au scris fetele mai sus! si eu sut mama unei fetite de 3 anisori, si stiu ca atunci cand bebele vine pe lume vei dori sa ai timp liber, si nu o sa mai ai.
    eu asi citi mult despre bebelusi, pt ca o sa te confrunti cu multe situatii in care nu stii ce sa faci. daca esti informata, atunci va fi mult mai usor. depinde si de hobby-urile si interesele tale. de ex. eu acum am ceva mai mult timp si m-am hotarat sa reinvat scrisul la tastatura cu toate degetele. sunt programe pe net si exersez..eu vreau sa ajung la recordul de 3000 de batai in 10 minute...sa vedem!
    multa sanatate si sarcina usoara!
  •  
    • 72 mesaje
    23 Aug 2009, 12:52
    0 0
    Buna!
    Eu zic sa te inscrii la un curs tentant, daca stau sa ma gandesc la perioadele din viata mea nimic nu se poate compara cu vremurile cand mergeam la serviciu, alergam dupa amiaza la cursul de franceza sau engleza unde am intalnit oameni cu aceleasi preocupari. Un curs de cosmetica nu te-ar tenta?
  •  
    • 39 mesaje
    23 Aug 2009, 19:16
    0 0
    Ca tot se apropie toamna, ai putea sa faci ceva conserve pt iarna.Sigur o sa fie si sotul tau mandru de tine. De ex. coace ardei si fa pungute pt congelat, pune mai incolo muraturi, fa zacusca.

Nu mult ca sa nu te obosesti, ci cat sa fii mai ocupata.
    Sarcina usoara!