medicul Cristian Boerescu
-
0 0Buna ziua si bine v-am gasit!
Cu ajutorul vostru poate aflu mai multe informatii despre medicul Cristian Boerescu din Bucuresti. S-a tratat cineva la dumnealui, ati auzit printre cunoscuti despre tratamentele pe care le prescrie si eficienta acestora?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre pe care le astept cu nerabdare! Pupici si imbratisari! -
Este arogant, pune la indoiala analizele si diagnosticul cu care te duci si vrea analize facute neaparat la o clinica recomandata de el. Vorbea pe un ton superior, era ironic, parca imi facea o favoare ca m-a primit. Am asteptat doua ore si jumatate peste ora programarii, pentru ca el vorbea la telefon si ii venisera si pacienti mai vechi, pe care ii cunostea destul de bine. A vrut banii inainte, pentru 3 luni de tratament. Asta s-a intamplat prin 2003, nu stiu ce mai e cu el in prezent.
Mie nu mi-a trezit pic de incredere, e strain de notiuni ca profesionalism sau politete. In plus, mi-a dat niste explicatii in care batea campii cu gratie. Eu ii vorbeam despre o displazie pe col, el imi spunea cum trebuie sa ma invete tehnici de relaxare sexuala.
Sincer, nu-l recomand nimanui, mi se pare un impostor. -
Multumesc "randunica calatoare"! Am inceput sa ma mai lamuresc pentru ca informatiile pe care le aveam despre el sunt dintre cele mai contradictorii.
Banii i-a cerut pentru un tratament anume?
Ce studii are si pe unde? Are un site, dar nu am gasit la CV decat ca a facut nu stiu ce cursuri la o clinica din Germania, ceea ce nu ma incalzest deloc, din moment ce nu da alte detalii despre cariera lui.
Cautand pe google am gasit si ca s-ar ocupa de urinoterapie, ca face parte din MISA. Nu stiu insa nimic foarte clar.
Cam ce varsta are? Ca nici asta nu reiese din CV!
Oricum, astept cat mai multe opinii de la voi!
Va imbratisez! -
Despre studiile lui, stiu si eu exact cat stii si tu. Avea in jur de 30 si ceva de ani, dar nu varsta este relevanta, ci experienta. Banii mi i-a cerut ca sa-mi trateze displazia de col, dar mi s-a parut aberant sa platesc anticipat pe 3 luni. Oricum, dupa cum s-a purtat, nu mai exista nici cea mai mica sansa sa ma las pe mana lui.
Sa fiu sincera, tocmai citisem un articol cu el in Formula As si in urma unui imbold am pus mana pe telefon si mi-am facut programare. Din cate stiu, parca au mai existat plangeri la adresa atitudinii lui arogante.
Daca esti curioasa, poti sa mergi pentru o simpla consultatie, din cate imi amintesc ca nu era vorba de cine stie ce suma. -
Da, e intr-adevar aberant sa platesti pe trei luni in avans.
Ai citit in Formula AS despre el? Ce se spunea acolo? Din cate am citit pe net despre el, reiese ca el insusi se ocupa se sfatul medicului in revista, cu alte cuvinte isi facea reclama, ceea ce iar nu mi-a inspirat incredere.
Despre plangeri la adresa atitudinii lui unde ai citit?
In fine, Domnul sa ne pazeasca de impostori! -
Cand am mers noi la el, in loc sa puna accentul pe boala si ce tratament ii va da omului, ne-a innebunit cu "atentionarea" ca tratamentul lui costa, sa nu venim sa cerem banii inapoi etc. NU MI_A PLACUT. Am stat la el la usa o groaza si cand sa ne primeasca, o doamna ii spune ceva de genul ca a stat destul si ca daca nu vrea sa apara in ziar cu imagine negativa, s-o primeasca imediat. Si ce crezi? Chiar a primit-o, in fata celor care faceam anticamera de ore bune. Nu stiu ce studii are, insa gramatica limbii romane n-o cunoaste.
-
Buna ziua. NU apelati la acest SARLATAN! Eu, acum cativa ani, am incercat sa ma tratez la el, de uter fibromatos , ca sa evit operatia. M-a ascultat atotstiutor si mi- a spus" daca urmati tratamentul meu cu strictete, in 3 luni va garantez vindecarea totala. "Gasisem date despre el in Formula As, de atunci sa nu-l mai vad! Gel de aloe, ceaiuri amare tinute sub limba sau baute, soia etc si mai nimic de mancare.Desi sotul meu a fost impotriva acestui tip de tratament, am zis sa incerc. Dupa doua luni m-am dus la un ecograf, sa vad daca fibromul ( foarte mare) a regresat.De unde! Era tot acolo. Dupa inca o saptamana, m-am ingalbenit puternic. Am ajuns la Babes, datorita icterului provocat de toate amarelile alea pe care mi le recomandase nenorocitul asta. Am stat trei saptamani cu perfuzii, cu transaminaze astronomice, doctorita mi-a spus ca nu eram primul caz venit de la el.Problema e ca, din cauza acestui icter, a trebuit sa aman operatia un an, o suferinta prelungita din prostia mea. Daca vreti sa mai aveti o sansa de vindecare si sa nu dati bani ( multi) DEGEABA, evitati-l cat puteti pe acest " de toate vindecator". RUSINE LUI!