caderea parului
-
17 Aug 2009, 10:420 0Buna fetelor, stiu ca s a tot discutat despre acest subiect dar as vrea o lamurire in privinta uleiului de ricin si a galbenusului de ou se omogenizeaza sau se intind pe cap asa cum sant?
Cunosc si eu o retea veche cu gaz si usturoi dar nu se mai gaseste gaz sau nu stiu eu,am folosit o eu cu rezultate excelente . Sanatate si multumiri anticipate pt raspunsuri! -
17 Aug 2009, 17:38Poate cauza e organica...
Ia niste vitamine. Si uleiul de ricin + ulei de masline + galbenus e ok. In Frumusete sunt topicuri de acest gen. Cauta in arhiva. -
17 Aug 2009, 22:17si mie imi cade parul, dar sunt in trayament pentru artroza si se pare ca aceea ar fi cauza
am fost la dermatolog si mi-a dat ceva minerale, Viaderm, sampon Photocian si tratament cu laser, tot imi cade dar nu mai mult decat la inceputul tratamentului, parul este foarte uscat si nu are nici o tinuta,
si sprayul acela renumit Hair Grow mai am in tratament -
19 Aug 2009, 16:01Nu vreau sa iau in ras problema, dar mie mi s-a parut nostim: imi cadea foarte tare parul, incercasem cu o mie de chestii si nimic vizibil- umpleam cada la baie... totul pana am ramas insarcinata! Deci, sa fie si asta un tratament impotriva caderii parului?! Glumesc, evident!
La subiect, uleiul de ricin se amesteca, asa cum ai spus, cu galbenusul, si se intinde pe par, mai ales la radacina, se pune o folie, ceva si se acopera cu un prosop, un batic, sa stea cald, cateva ore, am citit si eu pe undeva!Iti doresc multa bafta! -
20 Aug 2009, 21:05eu am rezolvat aceasta problema cu fiole foltene - 120 ron farmacii si sampon foltene 36 ron
-
21 Aug 2009, 12:48Si mie imi cade, dar m-am obisnuit.
Acum cativa ani am facut cateva cure cu Revalid, a fost bun.