dureri abdominale si lombare
-
0 0Am tot cautat pe forum subiecte legate de aceste dureri si acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu si eu.
Totul a inceput in utma cu 4 ani cand am aflat ca am Trichomoniaza, am mers la ginecolog si mi-a prescris un tratament care a fost de lunga durata si la finalul caruia am aflat ca am si o rana pe col tot de la aceasta ciuperca. Mi s-a spus ca am scapat de ea si ca atare mi-au cauterizat rana (ma infior si acum cand ma gandesc cum plangeam pe pat). Dupa cateva luni, cca. 6, am observat ca am scrugeri din nou, am fost la alt medic si am aflat ca am alta ciuperca, m-a trata si a zis ca a trecut dupa cca. o luna, insa dupa aprope un an scrugerile au aparut din nou. Am schimbat din nou medicul si am aflat ca am candida. M-a tratat, ca sa reapara dupa cca. 6 luni. Anul trecut am inceput sa am dureri abdominale si am crezut ca am facut anexita. Am mers din nou la ginecolog. A zis ca am o scurgere dar nu e vorba de anexita ci de infectie urinara. Am scapat in urma tratamentului de scurgere dar de infectie nu, numai dupa ce am urmat un simplu tratament naturist.
Acum am din nou dureri, cele abdominale au aparut de cca. 2-3 saptamani, iar cele lombare, in regiunea rinichilor, de vreo o saptamana. Stiu ca veti spune sa merg la medic dar nu cred ca mai are rost pentru ca am sa ma scap din nou de o garamada de bani pentru ca peste 6 luni sa am aceleasi probleme. Insa aceste dureri abdominale ma cam sperie, imi e teama sa nu fie de la o noua rana pe col. -
Gabici, nu cumva sistemul tau imunitar e la pamant? Sunt ciudate toate aceste infectii, una dupa alta.
Parerea mea e ca trebuie si de data asta sa mergi la medic, dar sa faci si niste investigatii suplimentare. Daca nu ai schimbat partenerii sexuali ca pe sosete si nu ai HIV, trebuie sa descoperi care este cauza infectiilor repetate. -
Am uitat sa va specific un lucru f. important ieri: anul trecut primavara am avut o criza in prima zi a menstruatiei, incat a trebuit sa chemam Ambulanta. Dimineata, la cateva minute dupa ce am coborat din pat am inceput sa am dureri pelviene foarte mari, dupa care nu mai putem respira si imi amorteau membrele, efectiv nu le mai puteam misca. M-am speriat foarte tare, credeam ca am sa mor. Am luat un calmant, dar cum nu apucasem nici sa mananc, cred ca mi-a facut mai mult rau.Oricum, durerile dureaza cca. 30-40 minute, dupa care dispar sau nu mai sunt atat de intense. Bineanteles pe cand au ajuns cei de la Ambulanta, criza trecuse, iar medica a avut impresia ca a fost o criza de fiere, degeaba ii spuneam eu ca e vorba de probleme ginecologice. Nu am mai avut crize de acest gen o vreme, am fost si la ginecolog, care nu m-a luat prea in serios cu durerile mele si mi-a p[rescris un calmant doar pentru aceste cazuri. De atunci am mai avut cate o criza de acest gen odata la cca. 3-4 luni. Deci intr-un an cam 4 crize, dar care am impresia ca sunt tot mai violente. Acum, de fiecare data cand se apropie data primei zile sunt foarte speriata pentru ca niciodata nu stiu daca voi avea din nou o criza.
Voi ce credeti ce poate fi? -
Ai o anexita , probabil bilaterala,asociata cu infectie urinara recidivanta, cu o tulpina de ceva bacterie f.f. rezistenta. PROBABIL NU AI LUAT ANTIBIOTICUL POTRIVIT SAU NU CIT TIMP AR FI TREBUIT. Sfatul meu;
Ia-o de la capat..Schimba ginecologul...fa-ti toate analizele urinare, genitale-frotiu, papanicolau,de singe, antibiograma si urocultura si IMPOSIBIL sa nu gasesti cauza. Tratamentul ti-l da medicul, dar sa fie cefalosporine in loc de antibiotice, ovule vaginale, vitamine(ai imunitatea la pamint), si neaparat REGIM HIDRIC-3 L CEAI PE ZI-DE PLANTE...Mai vorbim...