sanatate
-
0 0dragi forumiste,sant o femeie de50 de ani din basarabi constanta.am nevoe urgenta de ajutorul dvs.financiar deoarece nu am nici un venit .sauandrumatima ce pot face sau unde ma pot adresa,pentru a obtine o pensie cat de mica.an luna ianuarie a anului an curs am fost operata,la cap de anevrism de artera comunicanta.hemoragie subarahnoidiana de cauzaanevrismala.sindrom vertiginos.sindrom de hiprtensiune intracraniana benigna.aceasta operatie mia fost facuta la spitalul bagdasar-arseni de catre dr.tascu si profesoru ciureami sa efectuat o clipare cu clipvascular yasargil.an urma acestei operatii am ramas cu dureri f.mari si am devenit dependenta de medicamentele pe care mi lea prescris medicul. va rog sa ma andrumati sau sa ma ajutati.unde sa ma adresez ,pentru a obtine o pensie de boala deoarece sufar de o boala cronica
an urma internarii mi sa dat ,un certeficat medical care sami serveasca la comisia de expertiza medicala teritoriala.din motive de sanatate si financiare nu am putut ajunge la timp la comisie si certificatul sa expirat asa ca va rog din suflet ajutatima cumva poate vede cineva strigatu meu de ajutor .nu vreau sa mor am copii, nepoti si vreau sa traiesc pentru ei.calauzitima unde sami andrept pasii sa ma salvez.caci fara aceste medicamente care sant f scumpe nu pot trai.va multumesc si dumnezeu sa va aiba an paza. -
trebuie sa faci o reevaluare a starii de sanatate, cel mai probabil la bagtazar
in ultima vreme am intalnit o groaza de persoane disperate, cu stari de sanatate precare, care doreau sa incerce produse naturale. daca stiti pe cineva interesat, pot face rost de produse Hofigal la pretul de producator. pupici -
stima. foru. eu sunt pers.cu opera. de anevrism si am 54 an nu 50. acolo am gresit. va multu. ca meati ras. dar prob. e ca nu am nici o posi. sa ajung la spitalul bagdasar plus pt. trata. nu sunt pensi. si nu am nici un venit. sunt dispera. pt. ca nu cedea. durerile. azi dimi. in dispe.mea am esit in stra. si prima persoa. care mia esit in cale eam cerut bani pt. trata. si nici nu pot sa ma depla. fara insotitor. va rog ajuta. va multu.din suflet si sa fiti sanatose. va rooog.
-
Buna ziua si bine v-am gasit!
Cu ajutorul vostru poate aflu mai multe informatii despre medicul Cristian Boerescu din Bucuresti. S-a tratat cineva la dumnealui, ati auzit printre cunoscuti despre tratamentele pe care le prescrie si eficienta acestora?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre pe care le astept cu nerabdare! Pupici si imbratisari!