transpiratia
-
13 Aug 2009, 00:220 0am o problema....ma dau k deodorante dar tot miros a transpiratie dupa vreo 2-3 ore....ce sa mai fac ???pur si simplu am incercat tot ce am stiut,,
-
13 Aug 2009, 00:27spala-te bine si apoi cu degetele umede ia bicarbonat din ala, alimentar si tamponeaza-ti axilele. rezultat garantat! bicarbonatul mai e bun si contra transpiratiei picioarelor, presarat in pantofi.
-
13 Aug 2009, 10:55Transpiratia este o reactie normala de detoxifiere a organismului, in masura in care nu devine permanenta. La temperaturi foarte mari afara, protejeaza ca o pelicula corpul de supraincalzire. In tarile asiatice chiar se consuma multe condimente tocmai pentru a incalzi corpul fortat din interior, la exterior formandu-se transpiratia, care intr-un final racoreste pielea

http://www.formula-as.ro/2005/672/cititorii-raspund-49/ma-confrunt-cu-o-transpiratie-excesiva-8678 -
14 Aug 2009, 12:38dupa cum iti spuneam mergi la endocronolog si este adevarat ca bicarbonatul este un remediu contra transpiratiei
-
15 Aug 2009, 21:59Spalate bine cu apa si sapun si apoi foloseste un antiperspirant de calitate superioara;daca nici asa nu trece mergi la medic.