forever living products HELP MY
-
0 1SUNT BUNE DE CEVA PRODUSELE DIN GAMA ASTA? DACA ATI FOLOSIT SPUNETI-MI SI MIE VA ROG . MERITA SA DAU BANII PE ELE? MERCI.
-
gyaninutza, dupa cum vezi, parerile sunt impartite, si asta ca intotdeauna. Sunt persoane care au avut rezultate deosebite si atunci vor spune ca sunt f.bune dar si din cele care au "bazele" lor si-ti vor spune ca nu au niciun efect.
Eu sunt din cele ce-ti voi spune ca sunt foarte bune.
Si daca vrei am sa-ti documentez chiar cu acte medicale. Dar nu cred ca asta are importanta. Daca vrei o discutie pe forum putem sa o facem iar daca vrei pe mail, iarasi o putem face. Ramane la latitudinea ta sa discutam.
Important e sa stii cum sa folosesti produsul respectiv, cat ...
Dar despre toate astea vom vorbi doar daca consideri necesar -
bey, dtk... de Toma TU ai adus vorba!
Iti mai spusei de cateva ori ca mie alea-alea de la FLP mi-au facut rau. Cine mi le-a prescris? O doctorita bagata si ea in afacerea asta, baga-i-as sarma-n nas, ca m-a costat de m-a rupt si m-am si simtit groaznic dupa ce le-am luat. Asa ca i le-am dat maica-mii sa le foloseasca pe post de laxative, ca in afara de constipatie si acumulare de toxine nu cred ca se rezolva si altceva cu Aloe aia.
A! sa nu uitam ca Aloe provoaca avortul si menstruatii foarte abundente.
"90 % din cazuri?????"
Pai, oameni buni, atunci hai sa desfiintam restul fabricilor de medicamente si produse naturiste, ca uite, kiki-miki-friki astea de la Forever ne vindeca de aproape orice!!!
-
Acum ma bag si eu ca o nestiutoare!
Am fost si eu la o prezentare din asta si dupa cum sunt prezentate sunt extra..., dar vreau sa aud cazuri rezolvate. Ca povesti se pot spune multe. Eu am fost si la Amwai, dar am fost F.F. dezamagita, in primul rand de sistem si apoi si de produse. Cat au fost de laudate si de ridicate in slavi...
Eu ma intreb o chestie care ma depaseste si vreau un raspuns pertinent:
daca sunt asa de bune (inca nu sunt convinsa ca nu sunt bune, dar imi pun intrebarea)de ce mor oamenii de boli care spun ca ar fi vindecate de aceste produse. Adica s-a descoperit leacul (atat de simplu) pentru o boala si oamenii sunt lasati sa moara.Pe de alta parte, va povestesc ca am vazut recent un reportaj pe Discoveri cand cineva care suferise niste degeraturi groaznice se trata cu suc proaspat obtinut din frunza de aloe si il mixa cu altceva, apoi il aplica local. Din carne cruda ce-i era tot piciorul se refacuse complet. -
Sora32,
Nu stiu la ce te astepti. Vrei ca cineva sa se faca bine dintr-un simplu "hap"? Pana acum n-am vazut un produs, fie el medicament sau planta care sa te faca bine pentru tot restul vietii.
De calitatea hranei noastre depinde sanatatea. De ce nu putem crede ca daca din hrana noastra de zi cu zi nu va lipsi si acest gel de aloe (despre care s-au scris carti intregi de catre medici, chimisti sau cercetatori in domeniu) sanatatea noastra ar fi mai putin expusa?
Nu sustin asta ca sa ma aflu in treaba. Ci pentru ca sunt convinsa de eficacitatea gelului ca si consumatoare consecventa a lui. Da, pentru fiecare (durata, cantitate, timp) se face o dozare. Doar stim ca si mararul in cantitati mari poate crea probleme.
Ceea ce spun relativ la gel, a fost confirmat si de analizele medicale facute.
Spun asta nu pentru ca as dori sa sustin pe cineva, dar este o ignoranta sa nu ne plecam si sa intelegem ceea ce altii au inteles de ani de zile.
Uite, ar trebui sa deschidem un subiect pro si contra aloe. Dar ma mai gandesc.