exercitii fizice
-
0 0Hello!
A'ti putea sa imi recomandati anumite exercitii fizice pentru ami modela trupul dar mai ales de a actiona la coloana?Vreau sa am o pozitie mai dreapta a coloanei si desigur poate sa fiu si putin mai inalta macar 1-2 cm (daca e posibil desigur)
Ce recomandati?
Multumesc anticipat!:* -
foloseste un electrostimulator transcutanat pentru problemele ce le ai cu spatele. eu folosesc unul deoarece toata ziua sau in fata pc-ului si am probleme cu spatele. este indicat pentru dureri de spate, dureri lombare si cervicale, dureri ale incheieturilor, nevralgii, dureri de cap, disconfort menstrual, dureri cronice de diferite cauze, relaxare musculara, inlaturarea simptomelor de oboseala musculara.
ti-l recomand si tie, eu nu mai am dureri de spate. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Electrostimulator-transcutanat-BEURER-EM80
(ma scuzati daca seamana a publicitate)
comanda am facut-o online si mi-a fost adus acasa prin curier rapid.
multa sanatate -
Pentru a avea o tinuta dreapta, pe langa muschii paravertebrali, cei care sustin coloana, trebuie lucrati si muschii abdominali, realizandu-se astfel o echilibrare intre acestia, un sprijin reciproc. Majoritatea persoanelor merg aduse de spate, tocmai pentru ca muschii abdominali nu sunt tonifiati.
Daca ai probleme ale coloanei vertebrale, gen scolioza, cifoza, lordoza etc, trebuie sa consulti un medic fizioterapeut intai, deoarece in unele cazuri nu toate exercitiile fizice sunt recomandate.
Sanatate maxima