Fertilizare in vitro
-
11 Aug 2009, 17:040 0Buna fetelor,vreau si eu cat mai multe informatii de la fetele care au reusit sa ramana insarcinate prin FIV.Astept raspunsurile voastre,va multumesc!
-
12 Aug 2009, 13:26Salut!Eu urmeaza sa fac fiv acum fac analizele necesare. Ce te/ar interesa in legatura cu asta sau ce stii pana acum despre procedura?
-
9 Sep 2009, 17:54Mersi pt raspuns,abia acum am mai intrat pe forum.Pai daca esti draguta spune-mi la ce clinica si la ce dr. ai facut,daca ai reusit si in ce consta aceasta procedura.Eu pot sa-ti spun ca nu stiu mai nicmic despre FIV,abia in decembrie sunt programata la Buc.la clinica Gynera la dr.Laura Dracea.Deci asi vrea sa stiu toti pasii.Astept raspuns,mersi mult
-
9 Sep 2009, 17:58Tu unde anume ai facut?Ce probleme ai avut? Eu am o singura trompa si aia cu probleme,FIV este singura sansa de a avea un bebe.Daca esti draguta spune-mi toti pasii acestei proceduri.Mersi.
-
9 Sep 2009, 21:35Pe mine mă interesează cam cât timp durează tratamentul, dc trebuie sa stai internată, dacă se dă concediu pt perioada de tratament. Mulţumesc!
-
10 Sep 2009, 10:33citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141964