Tratamente anticelulita

•  
    • 152 mesaje
    11 Aug 2009, 10:05
    0 0
    Masaj anticelulitic la domiciliu, preferabil Militari, Unirii; am pregatire de tehnician maseur (masaj somatic, reflexoterapie, masaj medical); folosesc creme profesionale termoactive, coffee, choco; pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Preturile sunt in functie de zonele masate, masajul poate dura intre 30-60 minute.
    Promotia lunii septembrie, abonament mixt discount 25% (5 terapii a cate 2 sedinte, pot fi facute si doua cate doua, de ex. in cadrul unei singure sedinte (~2 ore, masaj anticelulitic/ relaxare + impachetare termocuverta, reflexoterapie etc.)
    O zi minunata, Dana
  •  
    • 37 mesaje
    13 Aug 2009, 01:20
    0 0
    Eu am scapat de celulita foarte repede, in 2 luni. am folosit zeci de creme, pana ce am dat de niste colanti speciali, anticelulita. nu am avut incredere, insa, m-am fortat sa ii port in fiecare zi, erau subitiri, insa nu eram obisnuita sa port ciorapi. acum, sunt multumita. am mai vorbit despre acesti colanti pe site, nu sa fac publicitate, ci sa va informez si pe voi, fetele care au aceasta problema.Acesti colanti anticelulita isi fac efectul cam in 14 zile de cand incepi sa ii porti. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi.

mi i-am comandat online de la o firma de tehnica medicala si mi-au fost adusi acasa prin curier rapid. sunt 3 tipuri, preturi diferite. aici se gasesc:
    www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Colanti-cu-microcapsule-anticelulita-Corsaro
  •  
    • 152 mesaje
    13 Aug 2009, 11:59
    0 0
    Cu ajutorul masajului pe baza de miere, un masaj profund cu efect de vacuum, parti importante ale corpului se inrosesc, devin calde, aceasta inseamna ca are loc o crestere importantă a fluxului sangvin, fiind unul dintre cele mai eficiente remedii de combatare a tesutului adipos si celulitei.
    Pentru mai multe informatii referitoare la schema de tratament va stau la dispozitie
  •  
    • 152 mesaje
    13 Aug 2009, 23:34
    0 0
    Din experienta in lucrul cu aceasta 'afectiune' inestetica la prima vedere, dar care de fapt este medicala, pot spune ca problema se poate remedia pe langa masaj, tratamente corporale si sport prin:
    -aport sporit de lichide (apa, legume si fructe), altfel se poate ajunge la retentie hidrica, adica membre inferioare umflate, mai ales in zona genunchiului si gleznei, implicit senzatia de greutate (daca corpul nu este hidratat corespunzator atunci pentru ce are o inteligenta proprie isi va face rezerve chiar si o singura cana de apa bauta pe zi si in consecinta o retine)
    -inlocuirea dulciurilor, si a zaharului in special cu fructe si miere (1-2 lingurite pe zi, aduce aport de minerale, vitamine, enzime etc , furnizandu-i energie organismului)
    -consumul regulat de fibre din cereale integrale, cu cat mai multe tarate cu atat mai bine (ideal inaintea oricarui tratament / dieta este bine sa fie curatat mai intai colonul)
    -consum redus de sare, inghetata, ciocolata, cafea, bauturi carbogazoase cred ca e de la sine inteles
    -fara fumat (celulele nu se mai oxigeneaza, pielea devine flasca, apar vinisoare sparte etc.)
    Nu trebuie sa ne schimbam dieta peste noapte, modificarile vor fi facute progresiv si aplicate cu bun-simt, adaptate la stilul de viata si personalitatea fiecaruia dintre noi, iar daca primul pas nu-l facem noi acum, atunci cine si cand?
  •  
    • 230 mesaje
    14 Aug 2009, 11:04
    0 0
    Michaela, am incercat si eu acesti colanti si in afara de o piele mai fina nu am observat nimic.
    Tb sa mentionez cu eu nu am celulita vizibila, ma incadrez mai degraba aici: "Gradul II - se observa cand stai picior peste picior si la incodarea feselor, cand se observa mici gaurele in centrul acestora" ...
  •  
    • 13 mesaje
    14 Aug 2009, 16:23
    0 0
    Michaela, dupa cum vezi aici iti poti face publicitate fara nici o problema. E mai ok sa spui ca vinzi colanti, decat sa spui ca de altfel pe alte nspe site-uri ca ai scapat ce celulita. Daca s-ar rezolva problema asta cu 150 ron, cezi ca ar mai fi vreo femeie cu celulita? Hai sa nu mai pacalim evele. E nevoie de sport,alimentatie,hidratare si vointa! Este Michaela,Misha,etc?
  •  
    • 152 mesaje
    14 Aug 2009, 23:33
    0 0
    Happy Hours: 12.00-16.00
    Vino cu o prietena si platiti doar una pentru impachetare termocuverta + masaj facial/detensionare cervicala.
    Efectele tratamentului corporal cu termocream: refacerea elasticităţii pielii; îmbunătăţirea circulaţiei limfatice; reglarea circulaţiei sangvine; activarea proceselor metabolice; remodelarea siluetei.
    Masajul Facial, pe lângă efectele cosmetice, în combinaţie cu presopunctura orientală, are beneficii pe termen lung în diferite afecţiuni:
    - răceli frecvente, febră, înfundarea sinusurilor
    - dureri de cap, migrene
    - probleme ale ochilor, ochi inflamaţi şi dureroşi
    - ameţeli, insomnie, tinitus
    - dureri cervicale, înţepenirea gatului, spondiloză cervicală etc.
  •  
    • 152 mesaje
    21 Aug 2009, 23:28
    0 0
    Promotia lunii septembrie, abonament mixt (5 terapii a cate 2 sedinte, pot fi facute si doua cate doua, de ex. in cadrul unei singure sedinte (~2 ore, masaj anticelulitic/relaxare + impachetare termocuverta, reflexoterapie etc.)
    Discount 25% Bonus la achitarea integrala: o sedinta drenaj limfatic
  •  
    • 36 mesaje
    30 Aug 2009, 22:44
    0 0
    Dana, ai si un cabinet? eu lucrez la unirii si locuiesc in zona muncii, deci nu sunt in una din zonele pe care le-ai spus
  •  
    • 152 mesaje
    31 Aug 2009, 09:43
    0 0
    Vali, daca si pentru tine este mai convenabil sa ne vedem la salon, chiar in Pta Unirii, dupa ce termini programul, putem discuta mai multe la telefon
    Ti-am lasat mesaj
  •  
    • 152 mesaje
    3 Sep 2009, 10:00
    0 0
    fyi