ce sa mai fac?/
-
10 Aug 2009, 18:380 0buna ..va rog imi puteti spune ce sa mai fac pt a ma ingrasa? am 19 ani jum si 1,59 inaltime si 45 -46 kg . vreau sa am 50..am luat tot felul de vitamine ,dar degeaba. acum un an am avut o deceptie am suferit foarte mult si de la 49 kg am ajuns la 42 pt k nu mancam si plangeam mereu ..cu timpul m-am ingrasat putin, dar nu cum as vrea eu . Bine, mai plang si acum (nu ca atunci , dar plang) si mananc , sa mananc mai mult? sau sa consum fructe k au vitamine ?
Multumesc -
10 Aug 2009, 20:20Psihicul conteaza fosrte mult.Unele persoane slabesc,altele se ingrasa pe baza nervoasa.Deci..ai grija cu emotiile.Iti pot crea si peobleme cu menstruatia (eu am patit.dereglare hormonala)aceste stari emotionale Mananca seara mai mult,si dimineata un mic dejun copios.
Si ar fi indicat sa nu fumezi. -
10 Aug 2009, 21:07eu am 1.60 si 45 kg si mi se pare ideal... de ce tii tu neaprat sa ajungi la 50? Oirucm sa iti zic cum am luat eu 5 kg in p0lus: m-am lasat de fumat si mi am propus sa mananc f mult si cand nu mi e foame. Pb e ca acum nu prea ma mai pot opri
-
11 Aug 2009, 18:25nu fumez...iar cu menstruatia inca nu am avut probleme..acum tin post ,dar dupa post voi manca mai mult. va multumesc
-
11 Aug 2009, 21:41Ai grija cu vitaminele, la un moment dat tot isi vor face efectul.
Incearca sa iti faci un program strict pt masa. Sa mananci ceea ce iti place, nu in cantitati exagerate, atat cat poti.
Eu zic ca mai ai timp sa iei in greutate, sa te dezvolti.