aparat de epilat ultrasonic
-
0 0ati folosit vreodata/? e cam 1.200.000 lam gasit undeva pe net
va dau site ul daca vreti sa le vedeti
doare? -
interesant site!. Unele produse le stiu (oglinda cosmetica, detectoare radar). cred ca si epilatorul e bun numai ca trebuie sa ai rabdare. 15 secunde ... Eu am luat un aparat de epilat ce actioneaza cu frecventa radio (cred ca e ceva asemanator cu cel cu ultrasunete) dar din cauza faptului ca trebuie sa astepti nu stiu cat, m-am lasat pagubasa.
-
pai daca se distruge radacina, epilarea e definitiva, numai ca distrugerea asta e in timp indelungat poate 2-3 ani sau si mai mult. Si apoi radacina se si regenereaza. Asta o stiu din experienta asa ca... depinde de cat par vrei sa epilezi si in cat timp se distruge radacina. Un calcul se poate face si matematic si vezi pe unde ajungi. Sa nu fie ca boabele de grau din tabla de sah!
-
chiar asa, care ati folosit astfel de aparat? cum e? ca pret mi se pare acceptabil, tinand cont ca un aparat electric Braun sau Philips costa in jur de 1400000 lei. Daca ar distruge radacina, chiar in 3-4 ani, tot ar fi bine, ca eu cu ala electric ma fac de vreo 10 ani si nu cred ca s-a distrus nici macar o radacina, dimpotriva.
Va asteptam cu mai multe detalii,de utilizare , etc. -
Ala cu unde radio (ca si cel ultrasonic) nu doare. Prinzi parul, se emite o frecventa radio (zic ei) pe care nu o simti si dupa 30 secunde firul se desprinde usor. Numai ca v-am spus ca m-am lasat pagubasa, dar cred ca am sa mai incerc.
Eu am incercat One Teach dar ala dadea o durere ca o piscatura de tantar. (numai ca sunt tantari si tantari si asta era tare rau)
Doar ca nu poti sa faci singura tratamentul ca sunt zone unde nu vezi firele de par. Asta era cu ac care se introducea la radacina firului de par. Dar acul era fin si nu simteai decat atunci cand se declansa impulsul electric.