dermatita seboreica
-
0 0Buna!
Al meu are probleme cu dermatita...A fost la doctor acum ceva timp si i-a dat Triderm crema si Bioderma sensibo DS pe care insa nu le-a folosit.Acum si-a dat seama de gravitatea situatiei si e dispus sa inceapa tratamentul insa problema e ca nu mai stie cum i-a zis sa le foloseasca.
La doctor nu poate ajunge curand deci dragi eve,ajutor!
Bioderma sensibo Ds poate fi data pe scalp?sau doar pe fata?El nu are probleme decat pe scalp si in spatele urechilor.
Daca se da cu Triderm pe scalp parul trebuie clatit dupa o perioada de timp?trebuie tinuta crema o ora,2 si dupa clatit sau e fara clatire?
Eu ma gandeam sa ii cumpar Nixoral sau Bioderma sampon.Sa foloseasca Bioderma crema pe fata si dupa ureche,chiar daca pe fata nu are probleme si sa foloseasca triderm de 2 ori pe saptamana.Ce spuneti?
Of, sunt in ceata rau...as renunta la Triderm daca s-ar putea da cu Bioderma pe scalp..
Astept cu mare nevoie sfaturile voastre!
Zi buna! -
raindrop de ce nu citesti ptospectul, il poti gasi chiar pe net ca sa nu cumperi produsul in caz ca nu esti hotarata sa-l folosesti (ma rog, sotul tau), de obicei este specificat in el exact cum se foloseste.
si mie mi-a recomandat medicul meu dermatolog sensibio ds si chiar vreau sa mi-o cumpar, din cate am citit eu fugitiv e pt ten.
pt dermatita seboreica la nivelul scalpului exista o multime de sampoane, toate bune in fct si de fiecare
adica testezi si vezi care merge -
Buna Miriam!
El are cumparat Bioderma Sensibio si Triderm,cate trei din fiecare, inca de cand a fost la medic si i le-a prescris, insa acum mi-a zis de ele.
Citisem prospectele,insa nu intelegeam de ce, ambele fiind pentru fata au fost recomandate de medic pentru scapl si nu i-a prescris niciun sampon si nici prospectele nu aveau indicatii utlie pentru cum sa fie folosite la nivelul scalpului.
Oricum,cred ca nu a nimerit la cel mai bun doctor.Problema nu este foarte grava dar este deranjanta si o sa incerce sa rezolve doar cu sampon deocamdata,nu stiu inca ce sampon, la Bioderma m-a dus prima data gandul ca am vazut ca are crema.Am vazut ca sunt o multime de sampoane pentru dermatita, o sa le luam la rand pana o sa dea vreunul rezultate