Punctele negre

•  
    • 4 mesaje
    6 Aug 2009, 21:06
    0 0
    Am o problema grava c punctele negre.Am o gramada pe picioare, pe dosul bratului, chiar si pe fata. Cu ce as putea sa le diminuez?Mai ales cele de pe picioare, care sunt foarte multe si foarte mari.
  •  
    • 1784 mesaje
    7 Aug 2009, 10:00
    0 0
    Cred ca ar trebui sa mergi la medic daca ai asa multe. Am si eu cateva pe fata si ceva pori dilatati (am un ten mixt) dar rezolv problema foarte bine cu masca cu aspirina.
    De doua ori pe saptamana imi fac un gomaj cu malai+lapte apoi curat fata cu un gel sau spuma dupa care, pe fata uda aplic doua aspirine dizolvate in apa calda. Tin masca pe fata 20-25 de minute, apoi un pic de tonic, crema si gata.
  •  
    • 1266 mesaje
    7 Aug 2009, 20:53
    0 0
    teatea, te rog zi-mi si mie, daca nu te deranjeaza, ce spuma, geluri, tonice, creme folosesti/ai folosit tu.
    Si masca cu aspirine - este compusa doar din aspirina si apa? Aspirina de care este?
    ...stiu ca am tabarat pe tine cu intrebarile, dar si eu am puncte negre pe care as vrea sa le mai rezolv
  •  
    • 1784 mesaje
    8 Aug 2009, 11:32
    2 0
    Iti raspund cu placere...folosesc gama de 3 produse de la Clinique (gel de curatare, tonic si crema dezi/noapte) pentru ten mixt. Gelul de curatare il folosesc cu un buretel de fata - in saloanele de cosmetica sunt folosite atunci cand iti curata masca. Poti cumpara seturi de buretei de la magazine specializate si nu sunt deloc scumpe. Tot la gelul de curatare trebuie sa precizez ca am mai trisat un pic, asta de la Clinique se termina cam repede si mi-am achizitionat in sensul asta o spuma Avon Solutions pentru prevenirea punctelor negre(are in compozitie tot acid acetilsalicilic) care mie mi se pare destul de buna.
    In ceea ce priveste masca cu aspirina...iau 2 aspirine si le ud un pic cu apa fierbinte, le pasez in mana apoi le aplic pe fata umeda. Am citit ca mai poti face un mix de iaurt cu aspirine dar nu am incercat..pe tipul meu de ten am rezultate foarte bune doar cu aspirina. Pentru operatiunea asta am nevoie de 2 aspirine de 500 netamponata dar am folosit si tamponata si e ok. Pe langa faptul ca imi curata porii si pot sa-ti spun ca pe nas sau barbie nu se mai ingramadesc puncte negre, e si un bun exfoliant. Dupa ce am aplicat masca stau cam 20 de minute pana se usuca bine aspirina pe fata - s-ar putea ca in primele minute sa simti niste mici sicane (eu parca simt cum „lucreaza'') dar nu e nimic insuportabil...sa ai grija cand o aplici sa feresti narile!!! Dupa ce s-a uscat o stergi de pe fata cu o bucata de vata sau de tifon inmuiata in apa calduta apoi clatesti fata cu apa rece. Apoi aplic un tonic si un pic de crema. Crema de fata din setul Clinique o folosesc mai mult dimineata iar seara mai aplic crema de galbenele pura de la plafar sau gel de aloe vera 100%.
    La inceput imi faceam masca asta cam o data la 2 zile dar dupa o saptamana jumate am observat ca e suficient de 2 ori pe saptama...cred ca depinde de tenul fiecareia deci poti adapta in functie de rezultate.
    Mi-a venit ideea cu aspirina dupa ce am citit ca multe din produsele destinate prevenirii punctelor negre si curatarii porilor contin acid acetilsalicilic.
    Sper sa iti fie de ajutor informatiile iar daca mai ai intrebari, nu ezita!!
  •  
    • 1784 mesaje
    8 Aug 2009, 11:47
    0 0
    Asta ar fi setul de produse clinique http://www.clinique.com/product/CATEGORY14109/PROD14533/3_step/3_Step_Sets/index.tmpl - eu mi le-am luat de pe strawberrynet.com. Gelul de curatare te tine vreo 2 luni restul cam 6 luni daca nu si mai mult!
  •  
    • 1266 mesaje
    8 Aug 2009, 20:46
    0 0
    Teatea, iti multumesc mult ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi, ai fost f draguta si f explicita
    ...Da, chestia cu acidul acetsalicilic o stiam, dar nu am mai auzit situatii de masca cu aspirine, iti multumesc mult pt pont