Imi cade parul
-
0 0Buna! Sunt noua pe aici.
Am si eu o problema. Imi cade foarte tare parul.Si atunci cand ma spal, dar chiar si cand imi trec mana prin el, scot cate un smoc de par.
De obicei foloseam placa, si cred k asta este principalul motiv al caderii parului, dar momentan am mai rarir acest lucru.As dori sa stiu cu ce as putea remedia acest lucru.Am auzit ca mastile cu ulei de masline si cu galbenusuri de ou sunt bune, dar mi-e frica sa nu mi se ingrase parul.Ma poate ajuta cineva cu alte metode?Va multumesc ! -
Vai..deci am exact aceeasi problema ca si tine..parul imi e deja foarte rar.Imi cade cu tot cu radacina si nu mai stiu ce sa fac.
Mi-am luat de curand o sticluta cu tratament cu petroleum de la Gerovital.Am auzit ca e foarte bun.M-am dat deabia de 2 ori dar inca nu vad nici un efect..
Am folosit si masca de care ziceai cu ou si ulei,dar n-am mai repetat-o.
Nu stiu ce sa mai cred.La mine cred ca e fiindca am slabit de curand si poate de la stres.
Daca mai stie cineva tratamente eficiente astept si eu cu nerabdare... -
Buna, fetelor ! Si eu am avut exact aceeasi problema in trecut. Si cineva mi`a recomandat : 2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie, acestea omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de baie si se sta 45 min. dupa care se spala cu sampon. La mine a functionat. Nu stiu daca am avut problema din cauza stresului, sau din ce cauza, cert este ca acum nu mai am aceasta problema. Bineinteles ca atunci cand fac baie, tot imi cade parul, dar nici nu se compara cu perioada in care nu mai stiam ce sa fac ca sa ameliorez problema. Aveti grija de voi, v`am pupat :*
-
Parul are momente fiziologice de cadere, are diferite faze de crestere, dintre care una este de cadere a parului. Daca dureaza de citeva saptamini deocamdata nu ai motive sa te ingrijorezi. Totusi pentru situatiile neplacute, cind parul cade in continuu, ar trebui sa-ti faci niste analize si poti sa folosest gama Plantur (se gaseste in farmacii), este special creata pentru femei.
-
Vai ...si eu de 2 luni de zile ma confrunt cu aceeasi problema , mie de la intinsul cu placa & vopsit cred ca mi se trage
Am deschis un post chiar de la inceputul problemei iar cineva mi-a recomandat ulei de ricin si galbenus de ou . La mine functioneaza , firele de par care cad s-au redus considerabil iar parul are alt aspect