O problema.....
-
0 0Sper sa nu radeti de mine...

O problema la care caut solutii....
Este vorba despre o problema cu somnul. Inaintea unui examen sau a unui drum de facut (fac studii in alt oras) nu pot sa dorm deloc....iar in ziua aceea, a examenului nu reusesc sa dau randament pt ca sunt epuizata! Iar din cauza aceasta am doar de pierdut....Eu daca nu dorm, nu functionez.....nu am energie. Am incercat sa iau valeriana, diferite pastile pe baza de plante,si nimic. Dr. de familie mi-a dat niste extraveral....nici el nu a avut efect: nu reusesc sa adorm, sunt agitata, nu reusesc sa ma linistesc.......e o senzatie oribila.
Ma gandeam sa merg la dr.sa-mi prescrie niste somnifere.....in septembrie ma asteapta un examen fff important.. -
Si eu am aceeasi problema, mai ales pentru ca am un stil de viata haotic si lucrez ba ziua, ba noaptea iar orele difera intotdeauna.
Iar cand stiu ca am de dormit 2-3 ore, ca trebuie neaparat sa dorm ca sa ma odihnesc, nu adorm nici batuta
Tot ce pot sa iti spun este ca somniferele nu sunt bune.
Eu folosesc ...... dar, ce am constatat la mine: uneori adorm de la ele, cad lata si ma trezesc brusc in toiul noptii fara nici o sansa de a mai adormi, alteori nu ma pot trezi deloc, iar daca ma trezesc cu alarma corpul e ca treaz, dar simt ca creierul inca e sub influenta pastilelor
Si sunt niste pastile bune, cica 100% naturale, din plante....
Inainte reuseam sa ma pacalesc, beam lapte cald cu zahar sau miere inainte de culcare, ceai de tei sau mancam ceva usor, si functiona ... dar banuiesc ca mici trucuri deja ai incercat. -
Multumesc pt raspunsuri.
Da, am incercat multe trucuri.....
Cu homeopatia nu stiu ce sa spun....poate e vorba despre un tratament de durata, nu am incercat niciodata.
Just_semeone, ma regasesc in descrierile tale
exact asa simt si eu....pastilele despre care scrii sunt somn usor...ceva de gen?
E foarte tracasant...mai ales inaintea unui examen important....
Ce sa fac, oare?