virginitate
-
0 0Buna ..
Am o relatie de durata,dar nu sunt sigura ca e momentul sa-mi incep viata sexuala, desi sunt pregatita..
Cu toate astea m-am cam lasat purtata de val astfel incat s-a ajuns pana la introducerea degetului in vagin..Nu am simtit durere deloc, iar sangerari nu au fost....
Am inteles ca depinde de tipul de himen...dar as vrea sa stiu daca e posibil sa mai fiu virgina? (exceptand ginecologul)
Sunt constienta de situatie si riscuri..dar as vrea sa stiu mai exact..
Multumesc anticipat! :* -
draga mea, eu spun parerea mea deci nu pot sa spun ca asa este poate este cineva care sa spuna concret. cind esti virgina nici macar medicul ginecolog nu are voie sa introduca degetul in vagin una la mina si a doua, partenerul care a facut asta probabil ca a vrut intr-un fel sa te excite si sa trece-ti la actul sexual iar pentru tine sa fie mai usor. oricum ar fi bine sa mergi la un ginecolog pentru ca el i-ti spune exact ce si cum.mai mult consultatia este confidentiala
-
Buna...Nu are cum sa te dezvirgineze cu degetul, cel putin nu cred ca a fost atat de brutal incat sa-l introduca adanc...cum zicea o eva intr-o alta postare acesta a fost un fel de preludiu inaintea penetrarii propriu-zise, sa va fie mai usor atat lui cat si tie...nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
-
Himenul se afla chiar la intrarea in vagin, imagineaza-ti vaginul tau ca un cilindru al carui capat extern este prevazut cu un fel de...manson (himenul) sau, mai bine zis, o membrana transversala (care tinde sa acopere intrarea in vagin) si care este perforata. Acest orificiu are forme si marimi si aspect diferit de la o persoana la alta si de obicei este suficient de elastic incat sa permita introducerea unui deget sau chiar doua fara sa se rupa. Nu conteaza cat de adanc este introdus un obiect in vagin, grosimea conteaza pt a rupe himenul. E prea putin probabil sa se fi produs dezvirginarea doar introducand un deget, de altfel majoritatea virginelor poate folosi tampoane ob mini fara probleme (pt ca sunt rare cazurile in care membrana himenala sa acopere complet intrarea in vagin si sa fie ciuruita de orificii micute-asta este un exemplu de himen mai..."special"). Sper ca nu te-am bagat si mai rau in ceata, daca o sa gasesc pe net niste imagini mai explicite o sa le pun aici. Intre timp poti cauta in librarii carti de anatomie si fiziologie si uita-te la capitolele care arata anatomia aparatului genital feminin. Cauta, de exemplu cartea lui I. Gheorghe Totoianu- Sexualitatea umana (chiar la inceput ai niste desene f clare) sau atlasul Papilian, volumul 2, unde sunt desenate mai multe tipuri de himen (asta pt a te lamuri).
Poti incerca si un exercitiu: introduci un deget in vagin si usor de tot incerci sa-l introduci si pe al doilea si vei simti membrana rigida, care nu permite patrunderea la intrarea in vagin (stai linistita, daca nu fortezi nu se rupe nimic
).
Pana una-alta ar fi bine sa te documentezi serios inainte de a-ti incepe viata sexuala pt ca e pacat sa o faci in necunostinta de cauza si abia apoi sa te trezesti ca esti nevoita sa-ti pui tot soiul de intrebari. Iti recomand "Sexualitatea Umana", este f bine scrisa si te va ajuta sa afli o multime de lucruri despre sexualitatea normala, contraceptie, etc. -
Intra aici, asteapta sa se incarce pagina si o sa ai un desen in care iti arata un himen obisnuit, apoi unul cribriform (acela ca o sita) si unul dupa deflorare http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.gyneweb.fr/Sources/gyngene/images/hymen-b.jpg&imgrefurl=http://forum.krstarica.com/showthread.php%3Fp%3D4398875&usg=__xTe5RTA5jYpsKl6mSSBmNQvUVQI=&h=249&w=320&sz=17&hl=en&start=12&tbnid=aD5wbidjE6UtlM:&tbnh=92&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dhimen%26gbv%3D2%26hl%3Den%26sa%3DG