senzatii de ameteala si neliniste
-
0 0Va cer si eu parerea in legatura cu niste senzatii cu care ma confrunt ce ceva vreme, mai exact de vreo saptamana aproximativ. Am uneori mici ameteli, dar repetate pe parcursul zilei, nu foarte puternice, dar neplacute, imi creeaza in special o stare de agitatie si de neliniste. Am crezut initial ca poate am o lipsa de calciu si am inceput sa iau Ca si Mg dar vad ca acele senzatii continua. Am mai avut tot in aceasta perioada si o senzatie periodica de "nod in gat" sa ii zic asa, ca nu prea stiu cum sa ma exprim sa descriu exact. Din ce am mai citit pe net, s-ar putea ca aceste simptome sa fie de la stres si oboseala psihica, totusi ma nelinisteste din ce in ce mai tare problema asta ca nu stiu ce am si mai am si tendinta de a ma ingrijora f tare privind sanatatea. Am trecut printr-o perioada destul de stresanta in ultima vreme, nu prea am reusit sa ma linistesc si acum si aceste senzatii imi cam dau totul peste cap. Ma tot gandesc sa nu am nimic si cred ca mai rau ma stresez singura si pe tema asta. Multumesc de intelegere, astept si parerile voastre, poate ati mai trecut prin asa ceva.
-
Ai putea avea probleme cu tiroida, lipsa de calciu, de fier etc...
Mergi la medicul de familie si cere-i trimitere la endocrinolog. Ii spui cum te simti si iti va da sa faci niste analize, apoi tratament.
Nu mai lua medicamente fara prescriptie medicala, este f periculos. Opreste-te si mergi la doctor. -
Eu suspectez totusi ca motivele ar fi stresul si ingrijorarile, nelinistea psihica datorita unor evenimente recente. Stici ceva remedii ale acestor stari, ceva relaxante sau calmante,dar cat mai naturale as prefera ? A mai avut cineva astfel de probleme sa zic asa? Multumesc de sfaturi celor care mi-au raspuns si anticipat celor ce imi vor scrie...
-
Ms tuturor pt raspunsuri. Momentan am scapat de "nodul" din gat, insa parca am niste stari mai ciudatele in piept, pe esofag ... ca si cum nodul s-ar fi mutat mai jos cand apare cand dispare, e mai mult un fel de jena in zonele respective. Simt ca si cum as fi inghitit prea mult deodata sau asa ceva, dar nu au legatura cu mancarea senzatiile, cand mananc nu am probleme. Senzatiile de ameteala sunt f slabe dar am impresia ca sunt aproape permanente, ori deja suspectez eu prea mult orice mic amanunt. Totusi, inca raman la ideea de a merge luni la doctor, pana atunci poate mai discutam sa vad care sunt si parerile voastre.
-
Azi am reusit sa ajung la cabinetul doct de familie, intru-cat aseara m-a durut gatul tare ciudat si m-am ingrijorat, cu toate starile mele din ultima vreme. Am de facut o serie de analize, maine dimineata merg la laborator, sunt cam ingrijorata, doctorita a spus ca suspecteaza o candidoza dar ca poate fi si altceva. Am avut tensiunea 118,cu cat nu mai stiu, ceea ce nu stiu cat de ingrijorator e... Precizez ca am 23 ani... mi-e putin cam teama pentru ca nu prea am fost bolnava si ma rog sa fie totul bine pana la urma. Sper sa ma pot linisti si sa se termine totul cu bine.
-
Saresa, cred ca cel mai tare ma ingrijoreaza sa fiu sanatoasa ca restul apoi se rezolva. Dar am o atitudine mult mai optimista acum, am fost azi la analize, pe luni voi avea si rezultatele si sper sa fie repede torul in regula. Adevarul e ca am trecut printr-o perioada mai stresanta si abia acum se mai linistesc apele. ms de sfaturi.