Apendicita????
-
0 0De catva timp atunci cand merg mai mult pe jos, sau repede, ma doare apendicul..sau undeva in partea dreapta jos a abdomenului. Sa fie oare apendicita??
Recunosc ca nu prea fac efort si nici nu merg prea des pe jos si ma gandeam ca si asta poate fi o cauza, sedentarismul..
Si chiar daca nu e apendicita, dar tot ma doare, este rau daca ma operez, sa nu mai am pb dupa aia? Si cat costa o astfel de operatie???
Va rog mult dati-mi si mie un sfat }{ -
O astfel de operatie nu costa nimic in cazul in care lucrezi (cu carte de munca) sau esti studenta.Stai linistita ca e o operatie usoara,dureaza vreo 30 min si in cateva zile esti acasa.
Ar putea fi apendicita,dar mai bine te duci la un medic,nu stiu cat de indicata este o operatie daca nu ai nimic.De fapt nu stiu daca te opereaza cineva in situatia asta. -
De curand o ruda de a mea a facut operatia asta si a costat-o cam 4 milioane, banii nu ti cere nimeni, ii dai tu doctorului si anestezistului.Imediat dupa operatie e cam nasol, ti-e sete si foame dar nu ai voie sa bei si sa mananci, ti-e putin rau, in cele mai multe cazuri sant stari de voma.De a doua zi incepi sa te simti mai bine, iar in 4 - 5 zile esti acasa.O sa te duara ceva timp operatia dar asta e!Eu am facut-o acum 10 ani si am trecut prin toate starile pe care ti le-am spus, dar cred ca depinde si de organismul fiecaruia.Oricum te refaci destul de repede daca nu sunt complicatii.Pupici si du-te din timp nu sta sa se agraveze.Pa!
-
S-ar putea sa fie vezica biliara. In cazul meu asa a fost. Am crezut ca o sa ajung operata si de fapt era o problema biliara. Ai probleme dupa ce mananci grasimi, ai senzatie de amar in gura dimineata?
Eu zic sa incerci faza cu stat intinsa, indoit piciorul si vezi cat de rau te doare. Daca nu te inteapa sa crapi, nu cred ca ai ceva. Dar eu nu am facut medicina asa ca:
Neaparat du-te la medic. Indiferent ce e, trebuie tratat. -
Draga mea , daca nu te doare cand indoi piciorul sau cand apesi pe zona respectiva , nu cred sa fie apendicita.
Am avut o durere de genul asta( durerea chiar imi cobora pe picior - ca la apendicita ) , dar s-a dovedit a fi o infectie urinara .Eu mai aveam si alte simptome: imi era greata si aveam un pic de temperatura ( 3
. -
Eu, cand m-am operat de apendicita, am avut urmatoarele simptome: durere acuta in partea dreapta jos, dar si in zona ombilicala(durerea era mai acuta atunci cand urinam); in plus, durerea a aparut brusc, fara sa ma mai doara in perioada anterioara.
Cred ca un control de specialitate te-ar lamuri, nu este o problema dificila. Ar mai putea fi: vezica biliara, rinichiul, vreo hernie (perforarea tesutului care inveleste intestinele) sau pur si simplu o durere musculara. -
Black , eu m-am operat anul trecut in septembrie , la spitatul de Urgenta din Buc.Am facut o criza asa dintr-o data si m-au bagat direct in operatie.E drept ca dimineata nu puteam sta in picioare de durere , si foarte ciudat ca nu ma durea jos ci peste tot in zona abdomenului.Am platit cam 3 milioane cu totul,in afara de spitalizare pentru ca aveam carnet de sanatate.
M-au operat joi seara si sambata la ora 10 eram acasa.
Nu te speria dar du-te totusi la un control sa nu te ia prin surprindere!