Picioare ca de plumb

•  
    • 116 mesaje
    21 Iul 2009, 16:16
    0 0
    De cateva zile imi simt picioarele extrem de grele. Laba piciorului ma doare si mai nou au inceput sa mi se umfle gambele, s-au intarit si simt o durere surda.
    Merg foarte greu

Nu stiu ce se intampla..nu am facut mai multa miscare decat de obicei, nici nu am stat numai in pat....

Sa aplic ceva anti inflamator?
    Oare de ce specialitate tine problema?

Multumesc anticipat pt raspunsuri!
  •  
    • 1394 mesaje
    21 Iul 2009, 21:12
    0 0
    pot sa ti se umfle picioarele(gambele) daca esti hipertensiva,procesul numindu-se retentie de apa in tesuturi;de asemeni,poate fi o functionare defectuoasa a rinichilor;
    incearca si consuma alimente sarace in sare si grasimi; intinde-te in pat si pune o perna sub picioare,astfel incat ele sa fie mai sus decat nivelul corpului;fa dusuri usoare cu apa rece la picioare;
    si nu in ultimul rind,mergi la medic!sanatate multa.
  •  
    • 37 mesaje
    24 Iul 2009, 00:24
    0 0
    incearca sa folosesti un aparat de masaj pentru picioare. pe mine ma ajuta mult, deoarece am si eu probleme cu durerea de picioare.daca vrei sa vezi cum arata, aici se gaseste:http://www.tehnica-medicala.ro/categories.php?category=Dispozitive-Medicale/Ingrijire-Personala

eu de-aici mi-am comandat si mi-a fost livrat acasa prin curier. tot pe site-ul magazinului am vazut si ciorapi compresivi, vezi daca te pot ajuta cu ceva. multa sanatate
  •  
    • 459 mesaje
    24 Iul 2009, 09:58
    0 0
    Cel mai pertinent raspuns il vei afla de la medic.
    Pt inceput, du-te la medicul de familie. El va hotari mai departe.
    Sanatate.