tu si nu skin

•  
    • 9 mesaje
    20 Iul 2009, 15:37
    0 0
    Doriţi o afacere proprie ?
    Dacă răspunsul este DA, atunci sunteţi la locul potrivit! Compania NU SKIN ENTERPRISES vă oferă o afacere proprie bazată pe o FRANCIZÄ‚, care constituie un MONOPOL mondial şi pe care o puteţi începe imediat, fără costuri mari şi fără riscuri, un sistem la cheie, experimentat şi perfecţionat continuu din 1984. Cu cele trei diviziuni ale sale, Nu Skin cu produse cosmetice de vârf, Pharmanex cu suplimentele nutritive de calitate, al căror efect este măsurabil Nu Skin Enterprises vă oferă o gamă largă de produse şi servicii cu care vă puteţi personaliza afacerea.
    Cu o investiţie minimă de aprox. 1000 de euro puteţi incepe această afacere în care primul pas este obţinerea in chirie a SCANNERULUI BIOFOTONIC. Având acest aparat, Dvs. măsuraţi oamenii şi obţineţi din aceste măsurări un venit activ de 20 ron/măsurare, bani care vă asigură cheltuielile de construcţie a reţelei, deoarece Dvs. puteţi construi o reţea de scannere. Un scanner genereaza rulaj de produse, iar în sistemul NuSkin 5% din acest rulaj se plăteşte celor care l-au plasat pe piata. Venitul realizat de un scanner este in medie 200 de euro/scanner. Daca aţi realizat o reţea de 10 scannere aveţi un VENIT REZIDUAL de 2000 de euro.

Pentru mai multe informatii va rog sa contactati www.nuskincare.eu sau email – oana@nuskincare.eu
  •  
    • 1266 mesaje
    20 Iul 2009, 16:10
    0 0
    Cum adica, scanam si masuram oamenii?? Si daca ii scanam, ce? E vreo conspiratie mondiala?! Suna extrem de...SF
  •  
    • 4132 mesaje
    20 Iul 2009, 19:48
    0 0
    Cred ca era mai corect sa te fii adresat la mica publicitate,nu?....cele care sunt interesate de fel de fel de afaceri,cred ca acolo cauta,nu?