TEST

•  
    • 165 mesaje
    19 Iul 2009, 14:02
    0 0
    A catea zi imi pot face testul de sarcina???..dupa ultimul contact??Nu inteleg nici cum chestiile astea.Mie luni la rand mi-a venit ciclu pe data de 18 a fikarei luni.De vreo 3 luni imi vine dereglat..ba in 2 , ba in 9...Luna aceasta dupa ce am avut contact sexual..mi-a venit ciclu la cateva saptamani..2 sa zic...si ma gandesc daca as putea fi insarcinata?ca nu ma simt asa de bine si am si dureri de burta.
  •  
    • 3 mesaje
    19 Iul 2009, 23:15
    0 0
    cam dupa 2 saptamani devine relevant testul de sarcina din urina. pentru siguranta, un test negativ ar trebui repetat totusi dupa cateva zile.
    oricum iti recomand un consult ginecologic pt a descoperi cauza modificarilor ciclului menstrual.
  •  
    • 165 mesaje
    20 Iul 2009, 22:48
    0 0
    Si ...la o sarcina de ex..cam din a catea luna incepe burta sa creasca?
  •  
    • 95 mesaje
    21 Iul 2009, 12:46
    0 0
    Asta depinde de fiecar persoana. De corpul fiecareia. Unele asimileaza mai mult altele mai putin, etc. De exemplu eu am aproape 5 luni si de abia acum incepe sa se cunoasca burtica.
  •  
    • 42 mesaje
    21 Iul 2009, 18:24
    0 0
    Laura, din moment ce ti-a venit menstruatia la cca 2 sapt dupa contactul sexual, eu zic ca nu ai de ce sa iti pui problema unei sarcini. Legat de burtica, mie personal a incput sa mi se vada putin incepand de prin luna a 4-a, dar mai tare din a 5-a. Bafta si multa sanatate!