helpp mee please:(
-
19 Iul 2009, 01:130 0buna seara...sunt noua p aici sper sa ma puteti ajuta!
Sa va spun pov mea..p la 12 ani(acum am 16 ani) am avut prima menstruatie..atunci au inceput sa-mi apara si cosuri..am fost la dermatolog,am fac tot felul d tratamente si nu-mi treceau deloc..ma obisnuisem cu ideea si am renuntat la orice tratament..pana knd urma sa intru in cls a9a..colegi noi..trebuia sa arat bn! am fost iar la dermatolog..mi-a dat tratament si mi-a recomandat sa fac o ecografie la ovare sa vad dak am chisturi..atunci am descoperit k am un chist destul d mare iar ginecologul mi-a recomandat diane 35..am inceput sa iar si totul era bn..din 3 in luni luni ma duceam la control...nu mai aveam nimic p ovare iar ginec. mi-a sp sa fac o pauza d 3 luni..am deja aproape 2 luni d knd am intrerup trat si in astea 2 luni n-am avut mestruatie..nu mi-am inceput viata sexuala deci nu cred k e vb d altcv..va rog sa-mi sp dak ati patit si voi sau ast niste sfaturi..mutumesc..si sper k nu v-am plictisit cu mesajul meu! :* -
19 Iul 2009, 12:54probabil ai niste dereglari hormonale,rezultate in urma intreruperii tratamentului.mergi la un medic endocrinolog!
-
19 Iul 2009, 19:33Scumpa gargarita, nu e cazul sa te alarmezi deocamdata. Oricum aici vei gasi doar pareri, adevaratele sfaturi le vei gasi numai la medic (poate chiar la cel care ti-a recomandat diane ).
Anticonceptionalele sunt medicamente pe baza de hormoni care "preiau controlul" in organism pe o anumita latura - in cazul tau, la nivelul organelor de conceptie. Dupa ce renunti la anticonceptionale organismul este un pic bulversat pana isi reface el procesele proprii. Asa ca pana isi reia functia ovulatia, poate dura ceva timp. Ca sa te linistesti, iti recomand sa mergi la un ginecolog unde cere sa ti se faca un control si poate un echograf sa iti vada interiorul uterului si glandele anexe.
Stai linistita si multa sanatate.
Succes