Anticonceptionalele Logest.
-
0 0Ce parere aveti de anticonceptionalele Logest? Pe prospect scrie ca este important a nu se fuma (doctora care mi le-a dat sti ca fumez cca 10 tigari/zi). De asemenea nu sunt recomandate in cazul unui tratament pt chisturi la san( pe care le am si le tratez cu niste picaturi date tot de ea). Am uitat sa va spun ca am 22 ani iar chisturi gasite sunt foarte mici.
-
am aprope 3 ani de cand iau logest; la inceput le-am laut pt ca avem chisturi la ovare (facem deja tratament de un an si ceva pt noduli la sani si dezechilibru hormonal si am mai facut un an dupa ce le-am inceput).
Nu m-am ingrasat de la ele, nu a scazut libidoul (ba dimpotriva), au disparut efectele chinuitoare ale dismenoreei (slava D-lui), stiu sigur cand vine (pot apoxima si momentul zilei), sunt microdozate si doctorul meu mi-a zis ca le pot lua fara probleme pana la 3 ani. -
mda....eu am inceput sa iau cam de 1 an anticonceptionale am inceput cu marvelon si apoi am schimbat pe logest...si vreau sa va spun ca singurul lucru care a intervenit este aparitia celulitei...s-a demonstrat ca anticonceptionalele favorizeaza retentia de apa in tesuturi! mi se pare o mare porcarie, toate anticonceptionalele au problema asta indiferent de marka... ginecoloaga mea a facut okii mari cind i-am spus ca vreau sa-mi schimb pilulele din cauza asta (nu ii pasa ei prea tare de motivul meu)...oricum am trecut pe logest de 2 luni si e "the same shit"...sper sa descopar o alta varianta cit de curind! Bafta fetele!