Probleme ginecologice

•  
    • 19 mesaje
    17 Iul 2009, 10:56
    0 0
    Buna, evelor!
    As vrea sa va impartasesc cateva dintre problemele cu care ma confrunt de cateva luni. Mai intai sa va spun ca am un program de munca de 15 ore la birou, ca sunt sigura ca imi veti spune de ce nu am timp ptr sanatatea mea. Am 30 de ani, sunt casatorita si am o fetita de 7 ani. Problema mea este de domeniu ginecologic si anume, de cateva luni am o "mancarime" fantastica in zona genitala(interior). Nu am mai avut asa ceva niciodata, m-am mai tratat cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu, reteta pe care o stiu de la medicul ginecolog, pe care, apropo, nu l-am mai cautat de cand am nascut fetita. Stiti cumva ce ar putea fi aceasta mancarime, avand in vedere ca trece si iar apare, si nu stiu ce teste sa fac. Poate ma ajuta cineva cu un sfat.
  •  
    • 73 mesaje
    17 Iul 2009, 11:14
    0 0
    incearca totusi sa ajungi la medic. cum poti sa rezisti de atatea luni cu mancarimea asta?
  •  
    • 6 mesaje
    17 Iul 2009, 12:17
    0 0
    Cu siguranta ai o infectie. Cel mai probabil candidoza. Nu e asa grav, doar ca scapi destul de greu de ea. Dar fugi la medic, ca infectiile netratate pot duce la aparitia ranii pe colul uterin. Testul se numeste "examen de secretie", dar fa-ti si un papanicolau. La varsta ta, e chiar indicat ultimul examen macar din an in an. Succes si te asteptam cu vesti bune pe aici!
  •  
    • 19 mesaje
    17 Iul 2009, 12:39
    0 0
    Multumesc ptr. sfaturi. Chiat acum caut pe net adresa clinicii unde mai profeseaza dr. Belcin Anca/Constanta. Aviz evelor din Cta daca stie cineva unde are sediul Provita si un tel. ceva. Multumesc anticipat.
  •  
    • 397 mesaje
    17 Iul 2009, 12:48
    0 0
    am avut si eu o probleme asemanatoare cu a ta,dar asa cum te-au sfatuit celelalte eve treb.sa cosulti un ginecolog.eu am folosit ovule vaginale si unguent numit clotrimazol.multa sanatate!!!!!!!!!!
  •  
    • 397 mesaje
    17 Iul 2009, 12:48
    0 0
    am avut si eu o probleme asemanatoare cu a ta,dar asa cum te-au sfatuit celelalte eve treb.sa cosulti un ginecolog.eu am folosit ovule vaginale si unguent numit clotrimazol.multa sanatate!!!!!!!!!!
  •  
    • 365 mesaje
    17 Iul 2009, 12:59
    0 0
    Provita are sediul pe strada unde este stadionul, inainte de Enel.nu stiu cum ii zice la strada dar da in soveja.sper ca te-am ajutat.mergi cat mai repede la dr, nu sta asa.
  •  
    • 1394 mesaje
    17 Iul 2009, 14:49
    0 0
    medicul ginecolog cu care ai nascut trebuia sa te cheme obligatoriu la o consultatie la 6 luni dupa nastere...asa se procdeaza in cazul nasterilor pe cale naturala,la cezariana --mai curind de 6 luni!
    mincarimea poate fi data de unele secretii ale candidozei,vaginitei,etc...
    in urma unor tratamente cu antibiotice,pot aparea ca reactii adverse aceste vaginite cu secretii abundente,dense si granulate ce provoaca mincarimi atit in interior,cat si in exterior,la vulva.
    mergi la un medic bun,fa analize si trateaza!
  •  
    • 19 mesaje
    17 Iul 2009, 15:09
    0 0
    Exact astea sunt simptomele. Am fost la control dupa cezariana si mi-a zis ca s-a "vindecat frumos"(doar un consult vizual).
    Multumesc frumos ptr sfaturi.
  •  
    • 19 mesaje
    17 Iul 2009, 15:13
    0 0
    Deja m-am programat ptr luni ptr Papanicolau si "lama" si astept sa vad ce se intampla.
  •  
    • 19 mesaje
    23 Iul 2009, 21:02
    0 0
    Tocmai am luat rezultatele analizelor, dar nu stiu ce inseamna si doctorul ginecolog m-a programat abia pe 4 august pentru citirea rezultatelor. La testu Papanicolau rezulatatul este: L1-tip 1 si L2-tip1. Iar la examenul de secretie rez. este: FRECVENTE EPITELII, RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE, FLORA BACILARA SI COCICA. Ma poate ajuta cineva sa deslusesc cat de cat daca e de rau?
  •  
    • 8403 mesaje
    23 Iul 2009, 22:46
    0 0
    tip 1 e normal
    nu mai scrie nimic altceva langa litera L?
  •  
    • 19 mesaje
    23 Iul 2009, 22:51
    0 0
    Nu. Exact cum am scris L1-tip 1
    L2 - tip 1. Asta e tot.
  •  
    • 19 mesaje
    6 Aug 2009, 11:12
    0 0
    Vreau sa va spun ce mi-a recomandat medicul, poate ajuta pe cineva, asa, orientativ.
    Papanicolau Tip 1 este cel mai bun. Iar la secretie a iesit o inflamatie pt. care mi-a prescris Fasygin si 2 ovule Lomexin.
  •  
    • 19 mesaje
    24 Aug 2009, 13:25
    0 0
    Evelor, acum ma confrunt cu o alta problema. Am facut tratament cu Fasigyn 4 tablete in doza unica si 2 ovule Lomexin. Problema este ca mi-a intarziat menstruatia cam 10 zile. Se poate sa fie din cauza tratamentului?
  •  
    • 21507 mesaje
    24 Aug 2009, 16:17
    0 0
    nu
  •  
    • 1394 mesaje
    25 Aug 2009, 19:23
    0 0
    fa un test de sarcina!
  •  
    • 19 mesaje
    26 Aug 2009, 12:33
    0 0
    Da, fetelor am facut testul, am comis-o. Am ramas insarcinata. O sa intrerup sarcina , dar problema este ca Dr. Belcin / Constanta m-a programat tocmai pe 21 septembrie " la control". Cred ca e prea tarziu. Mor cu greturile astea pana atunci si trebuie sa mrg la serviciu unde lucrez numai cu barbati care ma intreaba zilnic ce am , de ce sunta asa palida. Nu stiu care e procedura ca sa aflu in cate saptamani sunt, tre sa fac eco sau sa mrg la control? dati-mi un sfat , va rog, care ati mai trecut recent prin asta si care mai sunt costurile cu anestezie si tot tacamul?
  •  
    • 403 mesaje
    26 Aug 2009, 14:17
    0 0
    "Varsta" sarcinii se vede cel mai bine la ecografie.Dar de ce nu mai faci un copil ?Esti tanara, copilul tau are nevoie de un frate sau o sora, tu esti tanara; mai tarziu sa nu-ti para rau.Gandeste-te foarte bine inainte de a face pasul, poate , poate vii cu ganduri mai bune pe aic.
  •  
    • 19 mesaje
    26 Aug 2009, 15:33
    0 1
    Sincer mai vreau un copil, inca o fetita dar nu acum. Miruna intra clasa I, am un serviciu f f solicitant la care fac naveta 200 km / zi, sunt epuizata si nu cred ca as rezista la a doua cezariana. Multumesc pentru incurajari, dar inca nu-s pregatita pentru bebe 2.