Asa se practica?

•  
    • 275 mesaje
    16 Iul 2009, 20:12
    0 0
    In urma unor rezultate la analize de sange mi s-a recomandat sa consult un medic endocrinolog. Si pentru ca am vrut repede si un anume medic am fost la cabinetul particular. D-na doctor m-a vazut ecografic, mi-a facut formele pentru o internare de o zi la Spitalul unde lucreaza, sectia Endocrine. Azi am fost, am fost preluata de asistenta care mi-a recoltat toate probele. Apoi medicul rezident cu care lucraeza medicul care mi-a facut internarea mi-a comunicat ca maine imi va da rezultatele si recomandarile/tratament.
    Bun! Dar ce nu inteleg eu? Nu ma mai vad cu medicul in care am incredere, ca de asta m-am adresat unui profesor dr.. Mi se pare normal sa discute cu mine, sa-mi explice ce probleme am si ce tratament urmez.
    Gresesc? E la moda asa?
  •  
    • 7743 mesaje
    16 Iul 2009, 20:36
    0 0
    da, asa se procedeaza, se face internare de o zi pentru analize
    ai rabdare, eu cred ca prof dr va veni maine sa-ti explice rezultatul analizelor si tratamentul de urmat, asa e normal
    daca vine rezidentul si numai rezidentul discuta si cu el, dar il rogi sa-l caute pe sefu'
    spune-i ca ti-ar placea sa afli si parerea sefului nu e, faci un efort si mergi in alta zi
    dar daca constati ca e un medic care isi ignora pacientii,nu comunica cu tine, schimba-l