Ciroza hepatica virus C

•  
    • 72 mesaje
    16 Iul 2009, 15:55
    0 0
    Azi este o zi trista pentru mine, tatal meu a fost diagnosticat cu ciroza hepatica - virus C. Se pare ca boala este mai veche dar acum a izbucnit, manifestarea fiind concreta.
    Mai rau este ca mediul i-a spus, deci si psihic momentan e terminat.
    Daca aveti pe cineva in familie sau cunostinte despre aceasta nemiloasa boala va rog sa-mi scrieti. Eu am sa mai caut pe internet, e primul dialog pe care l-am deschis, daca nu este tratament macar as vrea sa ramana in stadiul asta, daca se mai poate. Cine stie...
  •  
    • 7743 mesaje
    16 Iul 2009, 20:11
    0 0
    in ce stadiu este ciroza? are acumulare de lichid in cavitatea abdominala?
    ciroza umeda= ascita, e mai complicat atunci
    urmeaza un tratament?daca nu esti multumita de medic , schimba-l, nu pierdeti timp

citeste si aici
    http://www.sfatulmedicului.ro/Ficatul-si-caile-biliare/sindromul-ascitic-acumularea-de-lichid-in-abdomen_930

nu dispera, eu am o matusa care traieste de 15 ani cu ciroza uscata ( virus B ) dar tine un regim sever si bea de atatia ani ceaiurile doctorul Ladislau Elthes din Oradea, cauta pe net despre el

te-as putea pune in legatura cu un bun prieten din Germania, de unde poti procura plante si amestecuri ce nu se gasesc in Romania....cu avizul medicului, binenteles,asta daca doriti sa incercati incetinirea evolutei bolii prin metode naturiste
    deci daca doresti, imi spui si iti scriu link-ul pe privat nu vreau sa se interpreteze ca reclama, ok?