sughitul la sugari- urgent
-
0 0am un bebelus de 6 luni si sughita foarte des, am incercat cu apa cu ceai cu helas cu lamaie cu tinut de nas si nimic nu merge, abia il opresc, iar pieptul ii tresare tot mai tare si il deranjeaza si pe el
daca stiti o alta metoda va rog sa ma ajutati
mai ales ca soacra mea ma speriat spunand ca cei cu deformatie la inima au probleme cu sughitul
sughitul vine din senin nu e de frig sau cand mananca ca trage cu aer sau prea cu pofta, sughita intre mese
astept parerile voastre -
laura, ei sughit chiar din burtica mamei, isi sug degetelul,inghit lichid amniotic si sughit

sughitul la bebelusi in primele luni de viata e un lucru foarte frecvent, nu e un motiv de ingrijorare,nu e dureros, nu te stresa inutil
poti incerca cu ceai de musetel ,dar nu-i da helas, helasul e o porcarie!
lamaia e buna,pune-i pe limba, 2-3 picaturi de lamaie dar nu abuza
bea laptic cu biberonul?verifica tetina, nu cumva are orificiul prea mare?
cred ca bebele tau mananca cu pofta,e lacom si inghite aer...tine-l pe umarul tau si freaca-l usor pe spate dupa fiecare masa -
incearca cu picaturi de METOCLOPRAMID care actioneaza asupra tubului digestiv favorizand miscarile de inaintare a bolului alimentar spre duoden, Se stie ca sughitul apare cand se inverseaza miscarile de inaintare a bolului alimentar - Se adm in functie de varsta cam 5 pic pentru odata in cazul tau