Papilomatoza faciala.
-
11 Iul 2009, 12:240 0Ziua buna! Datorita faptului ca nepotica mea de 4 ani si jumatate nu se simte foarte bine, stari de voma,,,febra....dureri de cap sora mea a dus-o la centrul Hyperion din Galati pentru a-i face un set de analize. In urma consultului a doi medici a fost diagnosticata cu papilomatoza faciala. Ok...bun.Medicul i-a spus ca se transmite prin contact sexual...de unde contact sexual la un copil de aproape 5 ani? Medicii au lamurit-o pe sora mea Ca are ea cancer uterin...si ca Biuta a contactat boala la nastere. Se grabeau sa ii faca testul Papanicolau. L-a refuzat.Il va face cand va ajunge in Bucuresti. Cum putea sora mea sa duca 2 sarcini cu cancer uterin si cu repetate vizite la medicul ginecolog.Sunt curioasa daca stiti ceva despre aceasta boala....Pe internet....surse nesigure. A contactat cineva aceasta boala? Ne-am hotarat sa o ducem la Bucuresti. Recomandari de medici buni? Multumesc.
-
13 Iul 2009, 21:27DESPRE PAPILOMATOZA FACIALA NU STIU NIMIC DAR CE POT SA/TI SPUN ESTE CA UN NOU NASCUT POATE SA IA ACEST VIRUS DE LA MAMA IN TIMPUL NASTERII DACA MAMA ESTE INFECTATA CU VIRUSUL HPV NU CANCER.HPV NU INSEAMNA NEAPARAT CANCER DE COL.DACA MAMA LA NASTERE ARE CONDILOAME CARE SUNT DATE DE ACEST VIRUS,NASTEREA SE FACE PRIN CEZARIANA SI NU NORMAL PTR A NU LUA FATUL ACEST VIRUS.DIN CATE STIU NOU NASCUTUL POATE FACE PAPILOMATOZA LARINGIANA SI ASTA 1 LA 1000 DINTRE NOU NASCUTI.